I WANT // JFK NEW YORK TEE..

MERRY X-MAS // FROM ME..

GLÆDELIG JUL
Glædelig Jul alle Chicks derude – Jeg ønsker at i må få de gaver i har ønsket jer, den mad i allerbedst kan lide, at i vinder mandelgaven og får en masse jule sex (mest alle de første af dem) Måske er man ikke særlig attraktiv, efter at have spist et halvt svin og en oppustet mave… Jeg selv ønsker mig et gavekort til BOTOX – men min kæreste siger at han nægter at gi´ mig det i gave, hvilket jeg syntes er helt vildt tarveligt, hvis man beder om en ønske seddel…!! Hvorfor køber man så ikke det? – er spændt på hvad han finder på så, for jeg har intet andet ønsket mig… bare det ikke bliver tøj, sidst da kom han hjem fra Barcelona med en LEVI`S top…hmmmm… og de siger jo det er tanken der tæller – men så vil jeg ærligt heller undvære, for den var tude grim og havde faktisk været skide dyr… Så lidt synd for ham – LESSON 1… Spørg om gave – køb gave – gi´gave… så er der jo ingen der bliver skuffet..

Jeg glæder mig til at trække lod om SPANX Nytårs gaven..

MERRY X-MAS

R

6 kommentarer

 • Haha, bliver simpelthen nødt til at kommentere på det her…
  Herhjemme har vi en uskreven regel om, at når man har været på ferie skal man have en gave med hjem til sin bedre halvdel…
  Sidste år til jul havde jeg lige nået min mål om at tabe 30 kr, faktisk havde jeg tabt 34 kg. det forgangne år…
  I januar rejste min kæreste med drenegen på skiferie, og hvad tror du han havde med hjem??? En 4 kg. stor Toblerone… Tal lige om at vælge forkert 😀
  Jeg har brugt den til bagværk og når vi har haft gæster, og den er først lige sluppet op for 1 md. siden….
  – I pakkeleg på arbejdet i år vandt jeg en Toblerone – som jeg gav til afdelingens slikskål, for sjovt nok er jeg ikke så vild med Toblerone mere 😉
  God jul, håber du får dit Botox (Selvom det ikke er nødvendigt!!)
  Kærligst Winnie – Frk. Løkkegaard

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   🙂 det er fandeme god værksteds humor… Hvor er det typisk mænd, de er bare ikke rigtig “med” i hvordan kvinde verdenen fungerer… Min kæreste gav mig engang den samme parfume som hans mor bruger- og der er ca 35 år mellem hende og mig…. Det er vidst en ommer!!!

   Hvor er det rart at se at det ikke kun er
   Min kæreste der er debil…. Der er åbenbart andre håbløse kærester derude… Jeg har tilgengæld en veninde hvis kæreste bare er så god til gaver, overraskelser etc.. Der kan man snakke om vi to har trukket det kortestes strå, for han er bare så romantisk… Grrrrr!!!! Snyd!!!

   Håber du har haft en dejlig aften- jeg fik ikke min Botox, men en tur til Hamborg… Wuhuuu

   Xx
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigtig glædelig jul 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Glædelig jul 🙂 Håber at du havde en god aften 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Glædelig Jul søde Karina 😉

   Håber du får en dejlig dag

   Xx
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I WANT // JFK NEW YORK TEE..