OUTFIT // FUR AND ANIMAL PRINT..

ANDEN PÅ FJER // FØDSELSDAG


I aften skal manden og jeg ind og se Anden. Gav ham billetterne i Far’s dags gave- Ik at jeg kan erindre at jeg fik noget..Men betænksomheden skal jo starte et sted.. 😉 Vi skal være der kl 19.00 og jeg glæder mig helt vildt, den er fået så god kritik at kan ikke forestille mig andet end at jeg skal underholdes under hele Showet. Vi har en lidt pakket dag idag, først skal vi til 3års fødselsdag hos “Min Vilma” derefter skal vores “afkom” afl. Hos hendes Tante, hvor hun skal være indtil imorgen. Når vi har set Anden færdig, skal vi til Julie’s Fødselsdag- så man kan sige at der er ikke meget spild tid idag. Men det bliver en dag, omringet af venner at vi holder af.
Håber i får en dejlig Lørdag

Sidste år hos Julie, da alle tøserne var samlet. Det var den dag hvor København blev oversvømmet med regn. Lad os håbe at i aften bliver lidt mindre vådt.

Næste indlæg

OUTFIT // FUR AND ANIMAL PRINT..