HVIS JEG HAVDE GULD PÅ LOMMEN..

PANGFARVER. INDIANER KJOLE OG CALIPPOOOOOO..

foto

Pangfarver og indianerkjoler, kan vi nok alle huske fra da vi var små – i hvert fald os der er født i 80´erne. (Host). De er åbenbart kommet tilbage på mode, eller… Gran Canaria, rocker dem stadig. Den trend er min datter hoppet med på, for 12 euro, rocker hun nu denne skønhed (rædsel). Hendes lykke er gjort – mit blogger hjerte bløder lidt. Men den lille pige, der stadig er i mig, hun danser en lille regn(bue)dans. Man kan ikke hade barndomsminder og Calippo is.

Vejret er heldigvis blevet godt. Bare for en stund. Så den har stået på besøg i Puerto Mogan, for anden dag i træk. Vi blev så forelsket i den, med alle dens små huse og kanaler, så vi kom tilbage. Det er stadig en bling bling – ding ding by. Men det har vi bare måtte sande at Gran Canaria er.! Det er pensionisternes paradis. Flere af dem vi har mødt, er godt (som i meget) oppe i årene – og havde alle historier som.. “Vi har ikke set en hveps, i de 20 år vi er kommet her” … Så er man altså kommet der mange gange. ; ) Men man skal ikke grine. Det kan være Mr. M og Jeg om 20 år, der sidder ved strandkanten og drikker os ned i billig hvidvin, mens vi hilser på alle med et “Helloo, Gutentag, God eftermiddag, vi ses til næste år..” Etc. Det er næsten dinner and a show, når man sidder og spiser på en af deres restauranter. Længe leve alderdommen. Aging rocks, hvis man kan leve sådan. Det er min mission med livet. Lev livet til det fuldeste – og drik dig stiv i billig procenter.

Nu vil jeg hoppe i mit karbad og vaske sandet ud af min numse ; )

Dejlig aften søde damer – husk hvis du har en femmer i overskud, så støt lige HER.

XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HVIS JEG HAVDE GULD PÅ LOMMEN..