PRINSESSE FOR EN DAG // SOLBRILLERNE MAN IKKE KAN LEVE UDEN..

ENDELIG BLEV DEN MIN // GLOSSIER HOODIE..

ENDELIG ENDELIG ENDELIG I alle de mdr. jeg har boet i NYC der har denne trøje været udsolgt. Jeg er helt dårlig med den og har ventet på den endelig kom på lager igen, og pludselig fik jeg en mail, hvor der stod, den var kommet tilbage og så skyndte jeg mig at købe den. Jeg har faktisk aldrig oplevet en “merch” trøje, være i så god kvalitet og jeg kunne se på alle reviews at den var top lækker at have på. Den har fleece indeni og gør den bare blød som smør at have på.

WOW WOW WOW

Hættetrøjen er fra makeup mærket GLOSSIER og kan findes HER.

Jeg er 175 høj og elsker når noget er oversize, så jeg har taget den i størrelse L – Altid til tjeneste ; )

XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PRINSESSE FOR EN DAG // SOLBRILLERNE MAN IKKE KAN LEVE UDEN..