DE PERFEKTE BUKSER TIL SOMMEREN..

PRINSESSE FOR EN DAG // SOLBRILLERNE MAN IKKE KAN LEVE UDEN..

DE HOLDER SGU STADIG De famøse FINLAY briller, som Meghan Markle gjorde så damn populære, så de blev udsolgt på nul komma fem. De har ligget i Danmark og jeg havde glemt alt om dem, men damn hvor er jeg glade for, jeg har fundet dem igen, for jeg har self´mistet de andre fede brune jeg havde, det går godt for mig❤️

Flere spurgte på insta´hvad mærke det var “and I aim to please” som man siger 😛 Brillerne er style PERCY og findes vitterligt i 14 farver og 4 farver på linsen, så der er lidt at vælge imellem ; )

DE KAN FINDES HER

Må solen altid skinne på Jer☀️

XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DE PERFEKTE BUKSER TIL SOMMEREN..