M O N D A Y B L U E S..

HOODIE. KOLDE LÅRBASSER OG SNEVEJR..

foto 2

Jakke GANNI via Me&themet // Hættetrøje H&M (herremodel str small) // Skirt TOOGOODTOBEBASIC // Støvler New Zealand Boots // Handsker MARKBERG // Taske SAINT LAURENT..

Sådan her så jeg ud i Lørdags, da jeg gæstede 5000 Odense C. Jeg var jo som sagt kun hjemme for en kort bemærkning. Fredag havde min veninde Maria lovet at farve mit garn. Jeg ved ikke hvad jeg lignede, men det var noget efter den tyske grænse. Så den stod på 9% afblegning og tomatsuppe i kulden – masser af sladder og kram.

Lørdag skulle jeg hygge med min Mutti, inden jeg skulle retur til KBH. Men vores planer blev lavet lidt om, da en af vores familiemedlemmer røg på sygehuset. Han er 86 år gammel, så vi har jo nok lidt ventet på dagen, skulle komme. Men han var faldet i hans hus, og derefter blevet fundet af en hjemmehjælper. De mente ikke de ville sende ham tilbage til huset, så han blev kørt til et rehabiliteringscenter, i Sct Clemens.

Men der skal man selv komme med hans ting, vaske hans tøj, sørger for bleer ( ja de bruger de jo i den alder) kærligpleje og hvad han ønsker at spise og drikke. De har selvfølgelig mad etc. Men hvis han har nogle specielle ønsker, så skal det købes.. Så vi måtte til Seden hvor han bor, pakke alle hans ting, og videre til Sct Clemens. Da min mor ikke har noget kørekort, så er det noget af en tur at bevæge sig ud på, da man skal med tog og to busser. Så jeg lovede at jeg ville hjælpe hende. Det var jo stadig hygge, bare på en anden måde.

Heldigvis var de super søde på plejehjemmet, så vi fik både tilbudt kaffe og kage. Næsten ligesom at sidde på KRÆZ i Odense. Bare uden beregning ; )

Vejret var alligevel heller ikke med os, det sneede og regnede som en gal. Det var lige før man ikke kunne se ud af ruden. Mega skitzo vejr, når man så vågner i går til solskin. Det er ikke til at blive klog på. Heldigvis drager jeg mod Singapore snart, så kommer jeg nok til at klage over varmen  ; )

Men en ting er sikkert. Riksen er træt. Så den står på noget Netflix og så på hovedet i seng.

Sov godt

XX
R

2 kommentarer

 • Ida

  Du har virkelig formået at være både varm(ser det ud til?) og lækker på én og samme gang Rikke – Godt gået! 🙂

  Jeg kunne se på Instagram, at han var havnet på Lysningen? Min farmor har lige boet der i ca. seks uger efter at hun blev opereret i sin skulder – Og hun har været utrolig glad for at være der! Så jeg er sikker på, at de nok skal passe godt på ham 🙂 Og min kære farmor har i øvrigt også “lige” udtalt til avisen at hun var særdeles godt tilfreds med maden 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Hej Ida.

   Ja det er lysningen han er på. Jeg har ikke hørt ham rose maden, men det kan jo være det kommer ; )

   Ærgerligt din farmor ikke er der mere, måske der kunne ha´blevet en lille romance. Smil..

   ; ) Dejlig dag

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

M O N D A Y B L U E S..