TASKEN ALLE DRØMTE OM, MEN INGEN KUNNE FÅ..

DE PERFEKTE BUKSER TIL SOMMEREN..

JEG ER JO EN COMFY MUS og derfor skal mit tøj også være comfy, ellers kan de ødelægge hele min dag. Så da jeg så disse bukser i COS butikken, hvor jeg normalt aldrig shopper, så blev jeg helt lummer i min comfy krop. De er faktisk PJ bukser, men det er der jo ingen der skal bestemme ; )

Jeg købte dem først i str. SMALL, men måtte bytte dem til en XS da de er alt for store. Jeg bruger normalt aldrig en XS men det måtte jeg skal gøre i disse busker, bare hvis i shopper dem online. Jeg er 175 høj og vejer 56 kg, det er en helt normal str. 36/SMALL. Så gå en størrelse ned, ellers bliver de for store.

Bukserne kan findes HER og skjorten til PJ bukserne kan købes HER den ville jeg faktisk også gerne have, men jeg kunne ikke finde den i butikken.. Jeg må lede videre i de fysiske butikker❤️

HER ER SÆTTET PÅ SHOPPEN❤️

XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TASKEN ALLE DRØMTE OM, MEN INGEN KUNNE FÅ..