HUDPLEJE TIL PRE-TEENS // HVAD SKAL MAN BRUGE??..

TASKEN ALLE DRØMTE OM, MEN INGEN KUNNE FÅ..

JEG VENTEDE TO ÅR PÅ DENNE TASKE og intet held. Jeg har søgt alle steder, skrevet mig på lister ALLE STEDER.. Var ved at blive SKØR!!

Indtil forleden dag, hvor LAULAYLUXERY skrev til mig, nu havde hun altså en taske på hånden til mig, så slog jeg til med det samme. Jeg overførte pengene hurtigere end jeg nogensinde har bællet et glas hvidvin… OKAY, nok ikke helt sandt, but you get the point 😉

MEN MEN MEN MEN nu kan du altså også få fat i denne skønhed, for Louis Vuitton har lagt den ud i deres shop nu og navnet er MÈTIS, tænker det er grundet Cornona, så de har ikke fået solgt hvad de plejer og folk har ikke de penge de plejer. Derfor er den at finde online LIGE HER.

Happy Shopping

XX
R

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HUDPLEJE TIL PRE-TEENS // HVAD SKAL MAN BRUGE??..