VI KAN SGU STADIG...ELLER // TANTE BLÅ OG TANTE GRØN PÅ TUR..

DE PERFEKTE RIPPED JEANS DER IKKE ER SKINNY..

JEG VED IKKE HVAD DET ER men jeg er faktisk ved at være lidt over skinnyjeans. Jeg syntes de sidder mærkeligt på mine knæ, som er min mindst favorit feature, og savner faktisk nogle comfy-mommy-jeans der stadig er über chic, som både kan styles op og ned med et par sneaks eller et par hæle.

Da jeg fandt de her på udsalg i Singapore, måtte jeg bare hoppe på. Bukserne har knaplukning og en lys stone wash. De minder mig så meget om min far, da han var ung og gik i BALL jeans for Jer der kan huske dem ; )

Find dem HER.

XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VI KAN SGU STADIG...ELLER // TANTE BLÅ OG TANTE GRØN PÅ TUR..