DEN BEDSTE LEDNINGSLØSE STØVSUGER..

THE SLEEP LAB RABATKODE..


STINE DER HAR STARTET The Sleep Lab, hun er min gamle chef hos BEAUTY PR hvor jeg arbejdede før jeg rejste til Singapore – I dag er hun min veninde og min helt store livs inspiration. Stine og jeg, har haft mange snakke, for hun ved om nogen, hvordan jeg døjer med min søvn og hvor meget jeg har været igennem for at komme dertil hvor jeg er i dag.

Vi gik en lang tur forleden dag, hvor vi snakkede om alt fra min anholdelse i NYC, til hendes nye firma, Corona lockdown, børn, og mænd der arbejder for meget. Snakken kom på hendes skønne produkter som jeg knus elsker og har gjort fra dag 1, da hun kom på ideen.

Da hun lancerede sit firma, der startede hun ud med sengetøj og tyngdetæpper. Der er ingen der læser med her, der er i tvivl om jeg sover med tyngdetæppe, men grundet hvor meget det vejer, kan jeg ikke rejse rundt med mit, der er pt. i NYC sammen med alle mine andre ting. Så derfor ville jeg købe et til Nordhavn, for der mangler jeg om noget et af slagsen.

Jeg ved ikke hvorfor, men jeg ender altid med at blive enormt stresset når jeg er i Danmark, så det hjælper mig falde ned. Men da jeg klikkede ind på hendes hjemmeside, der var alt UDSOLGT på et splitsekund. Skrev til hende “ER ALLE TYNGDETÆPPER UDSOLGT???????” Det var de. Hulk! Så nåede aldrig at få et. VERDAMT!


Jeg forstår det jo godt, for de er virkelig både flotte og så funktionelle. Alle burde eje et tyngdetæppe og finde roen i kroppen, når det hele koger lidt over. Jeg er ekstremt glad for hun også har kvaliteten bambus, for da jeg jo er i overgangsalderen, så er jeg varm som en ovn og det er det eneste man ånde i🔥

Jeg har sovet i hendes bambus sengetøj og jeg er helt dårlig med det, jeg har slet ikke haft behov for at skifte nattøj i løbet af natten, jeg har bare sovet igennem, og det er virkelig sjældent det sker i denne tid, hvor kroppen bare knokler afsted, for at finde hoved og hale i det her krops kaos. Så da Stine fortalte hun lavede i bambus, der måtte jeg bare prøve det, for misser man sin søvn, så bliver man ikke fin udgave af sig selv og med ordet “man” mener jeg, JEG! ; )


SENGETØJET KOMMER I 2 FARVER grå og hvid. Det er alt efter hvad humør man er i og hvad look man går efter. Jeg er til begge farver og jeg elsker dem lige meget. Bella har også spurgt om hun ikke må bruge dem, men der har jeg sagt NEJ for det er det eneste pæne sengetøj jeg har, så der skal ikke riskiks med chokolade på, eller champagnebrus. Det må blive på hendes eget.

Stine har været så sød og lave en rabatkode til mine læsere, da hun ved jeg brænder sådan for god søvn og hendes produkter. Koden er: rikkemay hvor man får 20% på sengetøjet – den gælder til og med 6 maj.

Jeg har også fået info og hemmeligheden bag alle de nye produkter og den har jeg fået lov til at dele med Jer ; )

DER KOMMER:

Sengetøj til dobbeltdyner bliver lanceret 1. juni. Både hvidt og gråt.

Tyngdetæpper er på lager igen den 1. juni (pre-order starter omkring midt maj).

Og så lancerer de den ultimative sovemaske i 100% bambus den 1. juni

+ Tyngdetæpper til børn (+3 år).

Man må sige der sker noget hos THE SLEEP LAB og jeg er så stolt af hende, og skide glad for hun startede sin drøm op, specielt fordi hun kan hjælpe MIG med at komme af med mine dårlige vaner, og det er jo “win win” for mig ; )

HUSK KODEN rikkemay GIVER 20% PÅ ALT SENGETØJ 

XX
R

SHOP HER

Jeg skriver reklame, da jeg reklamere for min veninde, men alt er fra hjertet og slev gennemtestet❤️

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DEN BEDSTE LEDNINGSLØSE STØVSUGER..