JEG KLIPPEDE DET SGU AF ; )

DEN BEDSTE LEDNINGSLØSE STØVSUGER..

JEG SPURGTE PÅ INSTAGRAM om hvilken støvsuger man skulle købe. Jeg var træt af alt det støv der er her i Nordhavn, og jeg konstant skulle rive den gamle støvsuger frem. Jeg magtede det ikke mere.

ALLE på nær 2 skrev jeg skulle købe en DYSON. ALLE. Tak for lort tænkte jeg, for jeg har ikke budgettet til en støvsuger fra DYSON og jeg var pisse træls over det, for jeg ønskede mig SÅ meget den “skide” støvsuger. Jeg måtte sande efter 3 billetter hjem fra New York i krisetid og en husleje der stadig skal betales i NY, så skulle jeg nok ikke trække kortet “jeg køber lige en 5000 kr støvsuger” så tror jeg, han havde bedt om skilsmisse med det samme og brugt sit nem-id på Borger.dk (HA!)

Så jeg tog i El-giganten med Bella og vi prøvede DEM ALLE.. ALLE SAMMEN, HVER OG EN. Og jeg lod Bella bestemme, altså indenfor et budget. Men ærligt, hun skal hjælpe til og hun skal også støvsuge, så hun fik lov til at vælge den hun syntes var den bedste for hende, og det blev den fra ELEKTROLUX (dette er ikke spots, den er betalt fra egen konto..Desværre).

Så vi valgte modellen der hedder: Electrolux Pure Q9 PQ91-ALRGY longstick støvsuger 900277364 Jeg kan SÅ meget anbefale den. Den koster normalt 2999,- (sagde de) men nu kan man få den for 1999,- og den er ALLE pengene værd. ALLE!

Så hvis du går og er i tvivl og gerne vil købe sådan en satan, så bliver det den bedste dag i dit liv. Kæft den har reddet os for at blive konstant uvenner, for jeg løber lige lejligheden over, hver dag når vi står op. Så er der fint og rent igen.

XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG KLIPPEDE DET SGU AF ; )