TID TIL STRIK // BUBBLEGUM..

GIRL CRUSH // SOFIE HALD..

FullSizeRender

DON`T GO BREAKING MY HEART Det er sjældent det sker, altså kun lige med Kim Kardashian at jeg bliver forelsket – men det har stået på i noget tid nu. Jeg har det vildeste “girl crush” på @sofiehald som bor her i Singapore. Hun lever det vildeste boheme  (jeg er jo mega skabs-boheme) liv sammen med hendes mand Jesper. De rejser hele tiden mellem Singapore –>Bali –> Danmark –> Singapore ♥ og er bare picture perfect sammen. Det liv man bare ønsker (before kids…eller bare hele tiden).

Første gang jeg mødte Sofie var uden foran MOM, som er der hvor man bliver godtkendt til at bo i Singapore, hun kommer gående og sagde “Hej, er det ikke dig der er Rikke May – og det må så være Mr M og Bella” jeg blev helt mundlam, og tænkte “min blog bliver også læst i Singapore” hvor efterfølgende det gik op for mig, det her havde bare været et enkeltstående tilfælde. Tror også M var lidt “WOW” din blog er måske større end jeg lige troede.. Fortalte ham self. aldrig opfølgningen på, det nok kun var Sofie der læste med, og det var et rent tilfælde vi lige stod det samme sted.

Fra den dag af vidste jeg bare, hende skulle jeg kende 😉 Jeg ser hende dog slet ikke så meget som jeg vil, men sådan er det nogle gange, når livet kommer i vejen.

Sofie har den ondeste stil og formår altid at se effortless chic ud – hendes billeder på instagram gør, man får lyst til at dele liv med hende, og stjæle hele hendes garderobe. Jeg var lige ved at få min havregrød galt i halsen, da jeg så dette billede hun havde lagt op forleden dag.

L.O.V.E♥

De fineste fur sandaler, som hun self. har i alle farver, for det er jo bare pænt lige gyldigt hvad hun tager på. Selvom jeg er vilde med dem, kommer jeg nok ligne et par fødder en kanin prøver at parrer, sådan sker det bare tit, når jeg prøver at leve lidt på kanten. Man kan klæde mig pænt på, meeeeeen ikke alt ting virker hver gang ; )

Sofie var så sød og sende mig link til hendes sandaler, så det tænkte jeg lige jeg ville dele med Jer.

FIND DEM HER skriv “fur sandals” i søgefeltet så kommer alt frem som matcher.

Happy Shopping ; )

XX
R

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TID TIL STRIK // BUBBLEGUM..