TILBAGE TIL DER HVOR VI LOGGER PÅ WIFI..

HVAD 2019 BØD PÅ..

DET FØLES NÆSTEN SOM OM 2019 var flere år pakket ned i bare ét år. Det bød på mange ting, både gode og mindre gode ting. Vi startede i Singapore og sluttede i New York, noget jeg aldrig havde troet var en mulighed. Vi har haft så mange dejlige oplevelser i 2019 pebret med lidt saltsyre i såret, men et godt år, er altid et mix af søde og saltede lakridser.

VORES ÅR I 2019:

Vi startede 2019 i Verbier, hvor vi holdte nytår med Farfar – Verbier er nok mit “place of peace” Der er så dejligt stille og så alligevel så meget gang i den, hvis det er dét man ønsker. Det var det første jeg tænkte på i morges, da jeg vågnede og sagde til M “ved du hvor jeg godt at være lige nu? Jeg gad godt være i Verbier” det måtte han give mig ret i, da det også er én af hans favorit steder.

Vi måtte tage en meget stor beslutning, om vi skulle forlade vores elskede Singapore for at rykke teltpælene til New York med M´s arbejde. Det var en lang proces og noget vi ikke kunne snakke om i næsten i 1 helt år.

Vi tog til Japan/Tokyo med M på arbejde og spiste verdens bedste Yakiniku. Hvis man ikke har prøvet det, så er man gået slip af alt.

Vi havde en masse besøg i Singapore af venner og familie.

“Fejrede” 1 års minde dag for min far, kæft tiden fløj afsted. Vi havde været igennem alle “De første” ting, man skal igennem, når man minster én man elsker.

Tur til New York for at se byen og for at se om det var noget for os.

Jeg launched mit firma MONTH OF MAY som et minde til min far❤️

Jeg mistede min tante i en alt for tidlig alder og min onkel mistede hans kone og deres børn mistede deres mor, noget vores familie slet ikke var klar på. Såret var alt for åben efter vi havde mistet min far.

Jeg brækkede foden lige inden vi skulle flytte fra Singapore, det kunne jeg godt have været foruden. Kæft det stinker max at pakke flyttekasser når man humper rundt!

Jeg mistede en masse af dem jeg havde gået i skole med, der havde dannet rammer om hele min ungdom i Nyborg. Jeg ved ik hvad der skete for 2019, men den tog mange flere med sig end godt var.

Vi var til vores årlige DABS fest i Singapore, hvor vi havde gala tøj på, det var én af de mest magiske fester, når man bor så langt væk hjemmefra.

Besøgte Danmark en håndfulde gange💞

Klippede mit hår kort, langt kortere end min far nogensinde ville godkende. Sorry farmand.

Jeg flyttede fra Singapore, noget der den dag i dag, stadig gør mega fucking nas i hjertet.

Jeg blev gift med min Mr Grey efter 13 år sammen. Noget kan man da takke TRUMP for.

Holdte sommerferie i Danmark og Frankrig i næsten 3 mor. da Bella først skulle starte i Sep. mdr.

Besøgte Bornholm for første gang i hele mit liv og det er i hvert fald ikke sidste gang.

Tog på Skanderborg Festival sammen med mine veninder Birgitta og Gitte, vores årlige tradition.

Flyttede til New York. WHAT??? Yes. Kæft det var crazy!

Fejrede bryllup i Italien for min veninde Dinge og vores ven Jesper.

Holdte 3 POP UP´s, 3 steder i Danmark, på 5 dage,  jeg har aldrig været SÅ træt i hele mit liv.

Tog på vores livs rejse til SydAfrika på Safari, det er en rejse jeg aldrig vil glemme. Kæft hvor var det magisk. Det var magisk grundet omgivelserne, men også grundet vi bare var sammen. Vi er gode sammen når vi rejser.

Kom tilbage til New York og besluttede mig for at nu var det nu, jeg skulle ud og finde ud af, hvor jeg egentlig var.

Fik masser af besøg fra Danmark af både familie og venner.

Fik konstateret at jeg var i overgangsalderen og nok havde været det i 3-4, det har virkelig slået mig ud hvis jeg sådan skal været helt ærlig og mærke efter i kroppen.

Fejrede jul i Danmark og ragede os en gang omgangssyge til os, så vi brugte mere tid på at ligge i senge og se Netflix end at være ude og hygge med vores familie og venner.

1 Jan. rejste tilbage til New York en anelse mast, men også klar til at tage hjem❤️

///

Håber I har haft et år præcis i det tempo i har haft et ønske om.

XX
R

 

 

1 kommentar

  • Anne

    Sikke et år! På godt og ondt. Tak for at lade os følge med herinde i din virtuelle verden (og på insta, gotta love dine stories med citater og andet <3) Jeg glæder mig til at følge jeres eventyr i New York. Kæmpe virtuelt knus

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TILBAGE TIL DER HVOR VI LOGGER PÅ WIFI..