JEG SAVNER DIG PÅ BLOGGEN..

TILBAGE TIL DER HVOR VI LOGGER PÅ WIFI..

VI ER RETUR I NEW YORK Vi nåede at være i DK fra den 21 Dec. – 1 Jan. Det var ikke mange dage, når man er vant til at være på juleferie i 1 mdr. Det kan virke helt fucked for mange, når man læser det, men når man bor i udlandet, så er det ferierne i DK man ser frem til og ikke mindst Bella. Vi nåede desværre at fange en god gang omgangssyge den 23 dec. så de næste 3-4 dage er meget i tåge og en tid vi tænker tilbage på, med sweatsuits og enormt meget Netflix.

Jeg føler vi har skuffet alle, da vi ikke nåede at se nogen af vores venner. Vores jul på fyn blev aflyst den 25 Dec og blev rykket til den 28 i en mindre version end hvad den skulle ha´været. Vi havde handlet ind i KBH og skulle have det hele med, men da der var mandefald og vi ikke ønskede at smitte resten af dem, så måtte vi forblive i sengen og indse at vores ferie bare var blevet til ren afslapning i Nordhavn ; )

Nu skal 2020 bruges på at finden vejen rundt i NY, booke en tur til Dominican Republic, modtage nye kjoler fra Month of May, finde en lille hundehvalp, bruge tiden sammen, spise på flere restauranter i NY, besøge flere seværdigheder, stres mindre, træn mere, find mere indre ro, elsk mere, skæld mindre ud, grin mere, løs flere gåder i “Escape rooms”, bliv bedre til at vige fra planen, indse det også er okay, drink mindre kaffe, mere citronvand, mindre sukker og spis flere nødder.

Accepter at det er okay ikke at opfylde én eneste at de ting på listen, men gør det bedste du kan og så kan man ikke gøre mere ; )

Håber i kom godt ind i 2020 og stadig har alle lemmer❤️

XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG SAVNER DIG PÅ BLOGGEN..