VI ER KLAR TIL JULEFERIE // 6 RÅD TIL DU IKKE BLIVER SYG PÅ EN FLYVER..

FROSNE TÆER – JULESTEMNING & HJERTESMERTE..

VI ER ANKOMMET TIL DANMARK Men må nok indrømme at julen og denne tid lidt napper i hjertet. Jeg er ramt af en masse følelser omkring min fars alt for tidlige død og føler nok ikke jeg har så meget på hjertet denne tid, da jeg selv prøver at finde balancen i jeg skal holde jul og bare være i Danmark uden ham. Jeg tager mig selv i at vågne og tænke det hele bare har været en ond drøm, men så går virkeligheden op for mig.

Det er snart om få dage 9 måneder siden han døde, og selvfølgelig gør det ikke lige så ondt som det gjorde for 6 mdr siden, og selvfølgelig har jeg rigtig mange gode dage, og jeg græder mindre end jeg gjorde i starten. Men julen ribber op i det hele, og det er med en klump i halsen jeg bare skriver dette. Jeg savner ham helt vildt disse dage, og jeg finder mig selv meget lidt social og bare med en følelse af tomhed og lysten til at ligge under dynen og stene Bridget Jones.

Jeg havde ikke forventet anderledes, men så alligevel lidt chokeret over hvor ‘frisk’ det hele føles. Det er som i 80´erne hvor man fik lavet øreringe og man skulle rense det i brintoverilte, dét der lilla stads der boblede når der var infektion, det gjorde pænt naller. Det er sådan jeg føler julen er for mig i hjertet lige pt..

Så selvom jeg smiler på dette billede, så er der alligevel så meget tristhed i min sjæl. Men det er som alt andet, det her kommer jeg også igennem, det skal jeg nok, og det SKAL jeg, min far havde været tosset på mig, hvis han så mig lige nu. SÅ undskyld farmand. Det er bare så pisse svært det hele.

Selvom hjertet smerter lidt, så holder jeg mig varm i min cumstommade BLAIRE jakke, man kan kontakte dem på info@blaire.dk hvis man ønsker informationer om denne lækre ‘bjørne’ sag❤️

Vi ses, når vi ses.

XX
R

3 kommentarer

 • Tina

  Aften hilsner!
  Julen er en hård tid, når man har mistet.
  I julen kommer vi jo hinanden ved og så mærskes det for alvor når en af vore kære ikke længere er her.
  Håber sorgen bliver mindre med tiden og du kan sende gode minder mod himlen, så han ikke bliver våd af alle dine tårer.
  Ønsker du og dine god julestemning med mindet i hjerterne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh – tanker til dig! Og god jul, også selvom sindet er en smule overbelastet i disse dage, skal den sikkert blive hyggelig på sin egen måde, trods savn, tænker jeg (:

  A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Tak for din hilsen❤️ Det håber Jeg – håber også I får en dejlig Jul🎄

   Knus
   Rikke

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VI ER KLAR TIL JULEFERIE // 6 RÅD TIL DU IKKE BLIVER SYG PÅ EN FLYVER..