MIT LIV I BJERGENE..

FROSNE LAPPER..

20131229-220632.jpg

Jeg er så glad for at jeg har taget disse babies med på ferien. I ved jo godt at jeg har slidt mine MARKBERG handsker uden fingre her på bloggen. Der er mange der har været vilde med dem, men bekymret over at de ikke kunne holde fingrene varme.. Så da de lavede denne model i samme kvalitet og form, bare som i en vante, blev jeg så begejstret.
MARKBERG er bare min favorit, når det kommer til handsker. Jeg vil til hver en tid vælge deres design frem for andet. Man ved bare at deres kvalitet er i top form og jeg har brug for i min hverdag at jeg kan stole på de ting at jeg køber og det ved jeg at jeg kan med dem. ; )

MARKBERG

1 kommentar

  • Sara

    De er simpelthen så flotte de vanter! Ih.. Misundelse.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIT LIV I BJERGENE..