WTF??

MIT LIV I BJERGENE..

20131229-214415.jpg

Først og fremmest tusinde tak for alle jeres kommentarer til mit indlæg WTF? – altid dejligt at se at så mange har lyst til at bidrage med jeres holdninger og meninger. Vi behøves jo ikke at være enige om alt. Men med en debat, så kommer vi langt ; )  Jeg har læst alles beskeder og de er meget værdsat. ; )

Det er jo ikke nogen hemmelighed at jeg holder meget af min ferie alene. Jeg har endnu ikke valgt at stå på ski. Det er ikke fordi jeg ikke har lyst. Men har tør simpelthen ikke. Jeg er så ræd for at der skal ske noget med mit ben. Dog tror jeg ikke at det kan “snappe” som en træpind, som det gjorde da jeg blev kørt ned. Men frygten er virkelig i mit baghoved. Så det er ikke blevet til pisterne endnu. Det gør mig faktisk lidt trist for jeg har sådan lyst til at se Bella på ski. ?? Min stædighed overvejer at gøre det imorgen. Lad os se om det bliver til noget.
Men dagen idag er blevet brugt til at tage bussen op i bjerget og gå ned af pisterne flere gange. Jeg har fået pænt ondt i rumpen. Håber jeg har fået brændt nogle kalorier.

Efter som at jeg har spist en hel kasse P-tærter fra grænsekiosken (vi snakker ikke 10 stk – nærmere 100 stk) så bliver jeg nødt til at bevæge mig. Min røv når jorden og jeg har fået en røv under min røv, som jeg slet ikke har inviterede til at joine festen. Alder sucks. Jeg har ikke brug for at være 21 igen. Eiiiih. OKAY. Whaaat whaaaat..typen. Men jeg kan virkelig se en forskel i min krop, de seneste par år..
Når jeg kommer tilbage til DK så skal jeg igang med at træne hardcore igen. Jeg har en træningsplan. Men den skal jeg nok lade jer vide noget mere om snart. Jeg kan love at det bliver hårdt. Så jeg nupper en P-tærte mere og tænker på træning imorgen ; )

Håber i har haft en god dag

XX
R

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WTF??