MODELLOS BORDELLOS // VENINDER FOR LIVET

TODAY IS THE DAY..

NU ER DET SGU PÅ GADEN Det nye IN magasin er ramt alle kiosker i dag, og der er ikke mange af dem (siger vi bare) så har du ikke appen PLING så må du ned og købe papirsversionen, og den er også den bedste❤️

Her kan du læse hele vores 7 sider lange interview om livet som vi lever i Asien. Jeg håber du har lyst til at læse med, og så kan du jo lige sende mig et billede på instastory @Rikkemay så bliver jeg så glad.

Foto: Lasse Bak Mejlvang ❤️ Thanks for making us pretty 👅

XX
R

2 kommentarer

 • Tina

  Uhadada søde, det må jeg ned og købe:-)
  Rigtig god weekend til du og din familie:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Ja det er en SUPER god artikel, hvis jeg selv skal sige det ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MODELLOS BORDELLOS // VENINDER FOR LIVET