DEN PERFEKTE SOMMERKJOLE..

SEE YA // JEG TAGER PÅ MIT LIVS REJSE..

JEG HAR INDSET man ikke selv er herre over sin tid eller liv. Hvis højere magter mener man ikke skal være her mere, så spørger de ikke først. Derfor har jeg besluttet mig for, at rejse tilbage til Kentucky, hvor jeg i 1998 var udvekslingsstudent. Jeg har ikke været der siden 2004 og i år tæller vi altså 20 år siden, jeg flyttede ind hos min værtsmor Marie. Hun flyder 82 i år, og har et brændende ønske om at se de børn der har boet hos hende igen. Så jeg flyver ind fra Singapore. Min ‘søster’ flyver ind fra Frankfurt og vores værstbror flyver ind fra Brasilien. Det bliver den bedste overraskelse for hende, og jeg håber virkelig ikke vi tager livet af hende, af bare begejstring😂 Men jeg tror vi skal gøre det nu, før det er for sent!

Man skal leve mens man kan, og derfor har jeg booket en billet til slut Juli, når M er taget tilbage til Singapore, og Bella kan holde sommerferie hos sin mormor – så tøffer jeg afsted på mit livsrejse, tilbage til ‘the past’. Mine venner derovre de holder en velkomstfest for mig, og jeg glæder mig faktisk rigtig meget. Jeg prøver at putte en masse sjovt ind i mit lige nu, så jeg både har noget at se frem til, men også skaber minder for mig selv, og for min familie 💞

Jeg har ikke tænkt mig at nøjes, eller gå på kompromis med livet – noget har min fars alt for tidlige død da lært mig, og det er sgu en ret vigtig ting at huske sig selv på. Aldrig at nøjes, om det er jobbet der gør en ulykkelig eller ens nederen mand (altså ikke min💞), veninderne der ikke lever op til de krav man har, eller bare har hovedet oppe i røven på sig selv – børnene der er nogle møgunger (de er lidt svære at skifte ud), røven der er slatten og har brug for at blive ‘hejst’ lidt. DO IT… Lad være med at nøjes, det er der ingen der takker dig for – få renset ud, få fjernet alt den negative energi, der ikke hjælper dig en skid. RENS UD. Vær sand mod dig selv. Så er du også sand mod dine omgivelser.

Så nu drager jeg sgu mod Frankfort – Kentucky. The US to the A 🕶 på billedet, der ser man Taylor min værtsmors barnebarn, mig OMG, Gesine min ‘søster’ fra tyskland – og John vores ven fra skolen. Vi var så de to piger, der havde to mænd med til skolefest, der begge IKKE var til piger😂.. OG JA, jeg var så hende der blev tyk, da hun var udveksling i USA!

Glædelig torsdag.

XX
R

5 kommentarer

 • Marie

  Hvem bliver ikke tyk når de er på udveksling i USA – jeg tog selv 10 kg på.
  Hvor er det en god ide at tage derover, både for din egen skyld og din værtsmors skyld. Jeg var selv derover for 2 år siden og besøge min værtsfamilie og det var en trip down memory lane og jeg er så glad for at jeg gjorde det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Ja, jeg tror også bare det bliver verdens bedste tur. Specielt når jeg ikke har været der siden 2014 det bliver rigtig sjovt at gense folk ❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Yay…hvor fedt. Jeg var selv i Panama´i 92-93…det BEDSTE år i mit liv! Har været tilbage 2 gange, første gang efter 1 år og igen i 2012 sammen med min mand.Jeg har tænkt meget på at gøre det igen, men alene og måske i lidt længere tid….tror sku (endnu engang) du har “nudget” mig 🙂 Jeg gør det fandme!! Tak <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Dejligt billede og dejligt indlæg- ENIG:-)
  (på nær det med tyk:-))

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Hahhaaa. Mine forældre kunne ikke kende mig da jeg kom hjem, efter 1 år i Kentucky. Så tænker der var noget om snakken ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DEN PERFEKTE SOMMERKJOLE..