HAPPY HALLOWEEN..

NÅR LYSET SVIGTER OG HUMØRET TAGER OVER..

 photo WOULDTHISBETOMUCH_zpsb0ae9c37.jpg

Glædelig glimmer Fredag..

Så kører vi på 5 dag, uden strøm i halvdelen af huset – de skulle gerne komme og lave det i dag. Magter ikke, hvis de kommer og siger “vi mangler lige nogle reservedele, dem kan vi først bestille på Mandag…Sååååå” Så smadre jeg seriøst, en El nørd. Jeg har gået i bad i mørke hele ugen.. Det bliver man lidt træt af i længden.. Zzzzz!!

Men så kan man jo altid iføre sig en glimmer hårbøjle, trække skuldrene tilbage og ranke ryggen – med en anelse fedtet hår, da shampooen ikke helt, er blevet skyllet grundigt ud. ; ) Men det går nok alt sammen, det er jo kun på det visuelle plan, det overlever vi nok et par dage endnu. Men tæller ærligt timer til de kommer, og fikser det.
Dog har jeg lært rigtig meget om mig selv, i denne process, uden lys. Jeg bliver sgu et gnavent menneske… Jeg har rystet mere på hovedet, af folk der har kørt dødskørsel på vores vej. Jeg har råbt mere “HVAAAAD” af folk, som har kørt som tosser – plus lige lavet den, hvor man tager hænderne op, som om man var John Gotti fra The Godfather.. Jeg er et surt og tvært menneske. Så det undskylder jeg for, allerede nu, hvis vi mødes ; )

Men ellers.. Glædelig HAPPY Fredag ; )

XX
R

1 kommentar

  • Eleni

    Husk på hungersnød ebola og alle de andre rigtige ALVORLIGE ting ; )

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HAPPY HALLOWEEN..