GOD RØV OG SNART GOD WEEKEND..

NÅR HVERDAGEN IKKE KAN VÆRE SÅ PERFEKT..

Jeg beundrer tit andres Beauty billeder, når de poster dem, og tænker, sådan ser mine slet ikke ud. Jeg har efterhånden så mange skavanker, at jeg bruger diverse cremer og gøgl, for at holde sammen på det her skrog ; )
Her er nogen af mine hverdags MUSTHAVES som jeg ikke ville kunne leve uden, i min helt almindelige minus glamour liv. Ting der gør, at selvom jeg har en skod dag og ikke har sovet, så kan det alligevel peppe den lidt op eller hjælpe til ♥

VITAMIN E SKIN REPAIR CREME: er til arrene på mine bryster, efter min operation hos Akademikliniken. Jeg bruger den hver dag efter jeg har været i bad, og da jeg herude går i  bad både morgenen og inden jeg går i seng, man er sgu bare så klam, når man lever i 36 graders vejr og 100% luftfugtighed, så bliver de rigtig smurt ind (wink wink) Den jeg bruger er fra vores lokale drugstore, så jeg vil ikke sige den ene er bedre end den anden. Men Vitamin E creme kan man aldrig gå galt i byen med, det gør, at ens ar bliver flottere og mere ensartet, og da jeg har fået operation 2 gange, så gør jeg mig ekstra umage denne gang på at få dem væk. Hvis man er blevet opereret og skal på ferie eller lever i solen som jeg gør, så sørg for, at putte tape på dine ar, gerne dobbelt lag, så de ikke bliver udsat for solen. Sol gør at de forevigt vil være synlige, og det bliver et ‘nej tak’ her fra..

NATBØJLE: Ja der må jeg nok sige, jeg fik lidt af et chok da jeg besøgte min tandlæge for nogen tid siden. Jeg har skåret så meget tænder om natten det sidste 1 1/2 år, og han fortalte mig, det var meget normalt for expat-kvinder, de begyndte at slide på deres tænder, når de flyttede væk hvad alt hvad de kendte, da det hele er så nyt og rigtig mange bekymringer er på dem. Jeg har næsten slidt alle mine flader ned, og min ene fortand har fået et hak i, grundet den måde jeg har skåret tænder på. Jeg har også haft rigtig mange spændinger i kæberne og min tunge har næsten konsekvent siddet ‘fast’ bagved mine fortænder, så den har skubbet en hjørnetand (ja, det går sgu meget godt her i jordhulen). Heldigvis har jeg en top sej veninde som er tandlæge, som lige fik fikset denne her til mig. Opturs veninde, hun har vitterligt reddet mit ‘liv’ eller tænder… En anden ting man også gør, det er at miste sit hår, men det kommer vi til…

AFRICAN BOTANIC – INTENSE SKIN REPAIR BALM: Jeg elsker alt hvad der har med African Botanic´s at gøre. Om det er fordi jeg har arbejdet med dem, og for dem, det tror jeg nu ikke. Deres produkter er bare så lækre. Jeg bruger deres Repair Balm til mine fødder, for når man går i sandaler hele året rundt, så får man enormt grimme, grove heste hove, og her hjælper den altså. Du kan også se min guide til bløde fødder lige her. Men den kan også bruges til alt muligt andet. Albuer, knæ, lår, numser. You name it. Den virker. Du kan finde alle African Botanic´s LIGE HER.

SUGAR BEAR HAIR VITAMINS: Dem har jeg skrevet om før LIGE HER, nu har jeg bare endelig fået dem, og de er blevet en stor del af min morgenrutine. Mit hår falder af, som blev det betalt for det, og jeg kan bare rive store totter af, når jeg har været i bad. Endnu en skøn ting, som er kommet efter vi er flyttet herud. “Expat Wives Syndrom” kalder de det. Så jeg giver den ekstra gas med vitaminer, som kan hjælpe mit hår med at vokse ud igen, for det er ikke kun håret på hovedet der falder af, det er også mine øjenbryn. Hvis det bare var håret mere syd på, så ville jeg blive glad. Men det er det desværre ikke. HA!

GLITTER ØRERINGE FRA H&M: Dem købte jeg i sidste uge, da jeg skulle til Galla Party. De kostede 100 kr og dem hapsede jeg sgu. Så kan et outfit jo være nok så kedeligt, men hvis man har bling bling & ding ding, så går det hele. Jeg har altid et par af H&M´s smukkeøreringe i mit smykkeskrin, de redder alt♥

CND VINYLUX: Jeg har altid CND på, om det er alm. neglelak eller shellak, så er det altid mit valg. Det passer bedst til mine negle, og jeg føler også de beskytter neglene og ikke ødelægger dem mere, end hvad godt er. Jeg har prøvet rigtige mange ting herude, og jeg kommer altid tilbage til det samme, og kan slet ikke undvære farve på mine negle, da jeg føler mig lige så nøgen uden neglelak, som hvis jeg ikke har min telefon på mig. Den sorte farve med sølvglimmer, havde jeg på til DABS, da vi var til Gallafest lige HER.

AMAZING SPACE HEALING BALM: Er én af mine yndlings læbepomader, og med alt den sol man er udsat for herude, er dette en rigtig god pleje. Jeg er typen der kan panikke helt, hvis jeg ikke har læbepleje i min taske. Der var én gang, hvor vi skulle flyve fra Singapore til Danmark, og jeg fandt ud af, jeg havde glemt det. Det var den værste tur i hele mit liv, for så føler man bare rigtigt, man mangler den. Det kommer aldrig til at ske igen. Never. Vil hellere smide M af flyveren end at opleve 12 timer med udtørret trutmund!

WELLA SP SUN CONCENTRATE: Når jeg er i sol 24/7 så er SP SUN CONCENTRATE den bedste daglige UV-beskyttelse. Jeg blander den med min conditioner, og derefter har jeg op til 10 timers UV-beskyttelse. Den beskytter samtidig min blonde (real) hårfarve mod at blegne – og sørger for mit hår ikke tørrer helt ud og giver 40% mere glans.

GOSH LIQUID MATTE LIPS: Er så meget min nye besættelse. Den har en super smuk ‘cherry’ farve, som lige gør, man ikke bliver helt så bleg i hovedet, som hvis den var rød (dog en farve jeg elsker). Den er helt mat i udseendet og det har jeg nok aldrig helt forstået konceptet i, før jeg selv prøvede en. Den ligger helt vildt smukt på læberne, og på samme tid plejer den også. Jeg er super stolt af den er lavet i Danmark, og ved, det ikke bare er noget knald. Jeg har selv været på fabrikken og med i produktionen, da jeg arbejdede for BEAUTY PR, det var en kæmpe oplevelse og se, hvor meget de går op i det – og når selve Pudderdåserne vælger at lave samarbejde med dem, så ved man også bare det er godkendt ; ) Find dem HER.

VOLTAREN GEL: Har jeg altid i huset, til min gamle nakke og min ankel, som stadig driller mig lidt. Den bliver dog bedre og bedre, men når den er på sit højeste, så får den lige lidt ‘smørelse’.

ID ME MASSIVE POWDER: Mit hår klasker big time, specielt fordi her er så fugtigt, så det er rigtig svært for mig at få fylde i garnet – men da jeg var henne og få ordnet hår hos Mie fra THE CHAIR, så anbefalede hun mig denne powder, som giver ekstra fylde og klæber ikke. ID HAIR laver super mange skønne produkter. ID H har jeg også arbejdet med i sin tid, og ved derfor, det de laver er med omtanke for håret – jeg har testet så meget knald i min tid, jeg har hverken lyst eller ‘tid’ til at ødelægge mit hår med produkter uden kærlighed. Vi som forbrugere skal stille højere krav til det vi putter på kroppen, så hvis de har et produkt der opfylder mine krav, så vælger jeg til hver en tid dem. Find produkterne hos Mie fra The Chair ♥

CHINESE MASSAGE COMB: Udover vitaminer for mit hårtab, der er jeg blevet anbefalet denne børste. Jeg ved ikke om det er ligesom kejserens nye klæder, men hvis der er nogen der siger til mig, det virker, så er jeg ikke bleg for at teste det, slet ikke når det har noget med mit hår at gøre. Jeg er så ked af det falder af hele tiden, og håber på, det snart stopper. Jeg reder mit hår 50 gange i højre side, i venstre side og bagtil.. Så 150 strøg i alt, og så regner jeg stærkt med det snart kommer tilbage. 7. 9. 13!

TRINE TUXEN JEWELRY: Min yndlings gave fra Nansen, jeg har den på hver dag, da den kan peppe hvilket som helst outfit op, har også skrevet om den lige HER♥♥♥.

//////

Ja, der skal altså lidt til at holde disse motorer igang, det kommer man ikke sovende til, men tænker egentlig jeg nok ikke er den eneste. Og dette er kun et lille udpluk af alt det gejl jeg bruger. Guder skulle vide, hvis de så dem alle samlet på én gang. HA. Heldigvis kommer skønhed inde fra, var der engang en klog mand der sagde til mig ; )

5 kommentarer

  • Jette

    Kære Rikke

    Tak for et inspirerende og ærligt indlæg 🙂
    Da jeg selv har døjet med stressrelateret hårtab, vil jeg lige fortælle dig om et produkt, jeg har fundet. Har i årevis prøvet alt muligt lige fra vitaminer (som hjælper en del, men alligevel ikke helt var nok) til serums osv. osv… Læste en klumme i Alt for Damerne en dag, hvor skribenten fortalte om, hvilke produkter hun bruger – lidt ligesom det, du har blogget om her. Hun nævnte et serum til at øge hårvæksten for kvinder, som hedder ‘Phytocyane Revitalizing Serum’, så det besluttede jeg at prøve. DET VIRKER!!! Seriøst det bedste produkt, jeg har prøvet – og nej, jeg har ikke aktier i firmaet eller får noget sponsoreret for at anbefale det 😀
    Du kan evt. læse om det på bla. Amazon, hvor en del brugere har anmeldt det. Det koster ca. 350,- kr. for en pakke, hvilket rækker til den første måned. Efterfølgende skal du ikke bruge det nær så ofte, så det bliver billigere derefter.
    I samme blad – kan ikke huske, om det var samme klumme – har jeg læst om en læbepomade, som hedder RAW. Jeg køber den på nettet, og det er uden sammenligning den bedste læbepomade ever! Jeg har prøvet mange forskellige – bla. Dermalogica, som også er god, men denne slår dem alle og så endda til en bedre pris. What’s not to like? 🙂 Oveni købet er den så ‘ren’, så man kan spise den, hvilket jeg synes gør den helt ideel til børn. Koster kun omkring 50,- kr., hvilket jo er fantastisk, når man er storforbruger af læbepomade. De har mange forskellige varianter – herunder én med solfaktor.
    Anyway, ville bare dele lidt af mine erfaringer, nu hvor du er så sød at dele ud af dine.
    Ha’ en dejlig dag i skønne Singa 😉

    Kærlig hilsen
    Jette

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke May

      Hej Jette. Ej altså, selv jeg kan få inspiration, hvor er det bare skønt. Jeg vil STRAKS klikke de to hjem, som du fortæller om. Eiiih hvor skønt med noget inspiration min vej. Det sætter jeg virkelig pris på ; )

      Dejlig Weekend (snart om hjørnet)

      XX
      R

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jette

    Hej igen, Rikke

    Velbekomme – det var da så lidt 😉
    Har i mellemtiden opdaget, at læbepomaden hedder ‘HURRAW’ og ikke RAW, som jeg fik skrevet til dig… Sorry, hvis det har skabt forvirring.
    Held og lykke med serumet – håber, det virker ligeså godt for dig, som det gør for mig 😉
    God weekend
    Jette

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke May

      Hvilken flavour er din yndlings?? De har jo 23 forskellige ; )

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jette

    Første gang jeg prøvede dem, købte jeg den med kokos og den med mandel. De er begge rigtig gode, og jeg brugte dem et stykke tid, men fik så lyst til at prøve noget nyt. Det er noget af det, der er så fedt ved dette mærke – man kan fortsætte med at bruge deres super gode læbepomader og så alligevel få en fornemmelse af at prøve noget nyt. Er blevet rigtig glad for den, som hedder ‘VATA’ og bruger så den, som hedder ‘MOON NIGHT BALM’ om natten. De er begge super gode. Tror dog, at de alle er gode – det er mere, hvilken ‘flavour’ man mest er til 😉 Den som hedder ‘VATA’ er lavet udfra ayurvediske principper, så der skal man lige læse de forskellige (VATA, PITTA og KAPHA) for at se, hvilken af disse, der passer bedst til den type person, man er.
    Senest har jeg købt den med solfaktor – har dog ikke taget hul på den endnu, men den ligger klar til, når solen endelig kommer frem -:) Den næste jeg skal prøve blir’ ‘BLACK CHERRY’, tror jeg. Den har vist en smule farve – håber bare, at smagen/duften ikke er for meget. Anyway, som du nok kan høre – I’m an addict 😀

    Håber, det var en hjælp – ellers skriver du bare igen – fortsat god weekend 😉

    Jette

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GOD RØV OG SNART GOD WEEKEND..