NÅR MAN TIL TIDER BARE ER VERDENS DÅRLIGSTE MOR..

GOD RØV OG SNART GOD WEEKEND..

img_4069

SÅDAN HER ser man ud, når man er endt på hvad man troede var et handicap toilet, men viser sig, det er et toilet lavet til enten dværge eller børn. Jeg har aldrig set noget ligende… Haha. Og så hurtigt bliver man snydt. Ja, og mange tak til Bella for hendes gode fotoevner. Baaaaaah. Ja, såååå deeetttt… Sådan ser jeg altså så ud. Men gætter på, jeg ikke ser så meget anderledes ud end jer andre – jov, dog lige pånær i nok ikke sidder og squatter med jeres knæ oppe om ørerne. Men ellers er vi nok meget ens. Giant Ricky Lost in Asia – Or trapped in Asia er nok mere passende ; )

I dag har været en god dag, Bella er blevet forkælet, noget jeg havde brug for efter mit meget barnlige ‘Show’ igår. Så hun er blevet afleveret på skolen af sin moar. Vi har været ude og spise Chokolade Fondue sammen med hendes veninde Maya. Vi har spist rugbrødsmadder med spege, mens vi har set Familien fra bryggen – OG hun er blevet lagt til at sove i min seng. Så bliver hendes verden ikke bedre – og hun har 100% glemt jeg skældte ud igår, men det ændre ikke at det har jeg ikke. Man skal aldrig være et for stort menneske til at sige ‘Undskyld’ og det har jeg sagt mange gange til hende, og hendes svar er bare ‘jamen jeg elsker dig jo moar, det er okay’ Vræææææl. Hvis bare jeg var halvt et så godt menneske som hende. Lille Mussemor.

Jeg ville bare lige tjekke ind og vise min røv, så I ikke glemmer den. Da jeg sidder og lægger sidste hånd på min anden klumme på Chri Chri. Hvis du ikke har læst den første, så kan du altså finde den HER. Den er pisse god, hvis jeg selv skal sige det og nummer to endnu mere. Hilsen Narcissisten♥

Kys fra Singa Dinga

XX
R

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NÅR MAN TIL TIDER BARE ER VERDENS DÅRLIGSTE MOR..