TING JEG HAR LÆRT VED AT VÆRE PÅ CRUISE..

NU MED KLUMME PÅ EN SÅ FIN ADRESSE SOM CHRI CHRI..

img_1316

chrichri

BIG FRIDAY Så kom dagen endelig, hvor jeg kan løfte sløret for, hvad jeg har gået og brygget på de sidste par måneder. Måske nogen af Jer allerede har set det, da jeg lige har været uden Wi-fi har jeg ikke kunne poste det – men jeg har fået min EGEN klumme på Chri Chri… What the what… Tænk sig, de gider at poste mit mund ævl, men det gør de sgu. Jeg er lige så begejstret som da jeg fandt ud af, Jeg (vi) skulle have Bella (minus smerterne…så meget minus)…!

Intro af mig på CHRICHRI kan I finde HER 🙌🏼 LIFE GOALS – Hva´ be´ har….

Rikke May 34 år gammel (Yiiiikes) nu med EGEN klumme.. JA TAK❤️
Jeg håber I har lyst til at følge med, når jeg øser ud af “alle” mine erfaringer – ironi forekommer, oplevelser, holdninger og skøre ting….
fullsizerender
XX
R

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TING JEG HAR LÆRT VED AT VÆRE PÅ CRUISE..