NÅR HJERTET SMELTER..

KVALME. KLUMME OG LUNE FRIKADELLER..

8af5cb7c-e99e-4280-bbb4-6df925d7d095

OHØJ og en hilsen her fra det gyngende hav.. den som skrev til mig, man sjældent blev dårlig på et Cruise, da de har sådan noget som gør, det ikke gynger så meget – DE LØJ…. jeg har kvalme, som var jeg i 2 mdr. af min graviditet med Bella… Jeg trækker vejret så dybt, og prøver at tænke på noget andet(!)

Jeg burde nok ikke kigge på min skærm lige nu, men ligger i min seng, og feder den, mens de andre sidder på dækket og bliver gjort døve, af en øst europæisk sanger, der på sit bedste engelsk skråler ” I Will Survive”… lad os bare sige, jeg håber ikke hun har sagt sit faste job op, for den her karriere😂

Vi er til søs HELE dagen i dag, og ankommer til land i morgen kl 6.00 – så jeg har haft dagen i dag til at arbejde på et lille projekt, som jeg ikke kan løfte hele sløret for, kun noget af det. Min store drøm er gået i opfyldelse, noget som jeg så inderligt gerne ville – jeg har fået min egen ‘Klumme’… Yaaaaay… og det hele bliver aktuelt denne mdr. – jeg skal skrive om det, at leve som en expat familie – ligesom jeg gør her, men mange som har fulgt med fra start, gider måske ikke høre om mit ævl, vedr. det, så nu kan jeg kavle der i stedet.

Jeg er så glad og stolt, og blev helt ekstatisk da jeg modtog mailen, ‘om jeg mon havde lyst til at have min EGEN klumme’….

OM JEG HAR ❤

Så jeg har siddet og skriblet på de næste par indlæg, med en udfordring og forhindring af dårligt Wifi… Intet kan pisse mig mere af, end dårlig internet connections … og dårlig service… de to ting, kan få mig helt op i det røde felt…

Så i kan godt glæde Jer, for jeg tror, det bliver MEGA sjovt, og forhåbentlig også underholdende 😉

Jeg lover jeg poster lige så snart, jeg kan løfte sløret for det – så mens i venter, kan i jo gætte hvor?????

INFO: min klumme kommer til at være ‘et sted’ hvor de er størst Online, men kommer også i print 😝

XX

R

10 kommentarer

 • Bine

  STORT TILLYKKE med din nye titel som “klummeskriver”!! Det bliver da bare for fedt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Tusinde Tak Bine, det er også ret stort, og jeg glæder mig helt vildt ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Tillykke med din klumme. Du/den bliver et hit : )
  Du skriver ærligt, autentisk og virkelig underholdende, selv når der ryger en finke af panden. Jeg bliver altid i godt humør af dine indlæg
  : )
  Held og lykke – også med søsyge : )

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Tusinde tak Anette – det er jeg virkelig glad for, det er også min mission, at give et smil på læberne ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eleni

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Denise Amanda

  Stort tillykke Rikke. Det er fedt for dig! Glæder mig til at høre mere .

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Mange tak, jeg glæder mig også helt vildt ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Tillykke med klummen! Hvor er dine fine kjole fra+

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Hej Nanna. Mange tak ; )

   Kjolen er fra et lokalt Singapore mærke, jeg har prøvet at google det, for at linke til det, men der findes ingen hjemmeside. Desværre ; (

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NÅR HJERTET SMELTER..