THE SINGA SQUAD..

MIE´S STORE GUIDE TIL BALI..

I spørger SÅ tit på en Bali guide, og jeg er sgu ikke så god til de dér indlæg.. Der er Mie og Kat meget stærkere.. Jeg elsker at poste på Insta, når jeg er nogle steder, men det bliver altid ved det, for det er ret krævende, at skulle lave sådan en udførlig guide.. Det kræver for mange timer og billedredigering og det har jeg slet slet ikke rålmodighed til.

Jeg ved at Mie sikkert har revet sig i sine boobies, over at lave dette indlæg, men hun har gjort det så godt, så det SKAL i læse. Find Mie´s Bali Guide HER.

Namaste

XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THE SINGA SQUAD..