CRUISING. BEGRÆNSET WIFI - MEN FRI BAR..

NÅR HJERTET SMELTER..

Fætter Nico

DENGANG da jeg var Bella’s alder og lidt ældre, der havde jeg verdens største crush på min Onkel Thomas, han var i min verden, bare den bedste, og hver gang han fik en ny kæreste, så blev jeg helt knus.. så var det kun Michael Learns To Rock på Repeat, der kunne heale hjertet 🙂

Sådan har Bella det også med hendes fætter Nicholas ❤ ved ikke om hun er FORelsket, men hun ELSKER ham så hårdt, at det helt smelter ens hjerte. Hun elsker også sin skønne kusine Josephine, men når man er 16 år gammel, og er så god en dreng som Nico er, så vinder man bare tøsernes hjerter. It’s a fact.

– og by the Way. Han er Single Ladies, hvis i har el datter, der søger en rigtig god dreng

Det er en virkelig skøn tur vi er på, og noget der tanker godt op i hjerte-følelse-tanken.. nok også når vi alle bor så spredt. Os i Singa, Farmor og Farfar i Sydfrankrig – og Tante, Onkel og fætter og kusine i Høøøørsholm 😉 Så nyder man det bare ekstra meget 💕

Det gynger ikke for meget, drinksene er kolde, der er All You Can Eat (incl. kage) underholdning for alle pengene og solskin i stride strømme. Vi griner sammen og vi er bare, som vi er. Intet er bedre i denne verden, når  man kan mærke cirklen er hel og glæden er i top.

De sidste år har vi været på en del turer.. 2008 var vi i Venedig da jeg ventede Bella, 2012 var vi i Florida i 2 uger – og nu er vi rundt på Cruise – plus de har været i Singapore hos os, før vi tog afsted. Vi rejser alle så godt sammen, og det er aldrig sket vi er blevet uvenner, selv ikke med fri bar ; )

i morgen kl 7.00 ankommer vi til Vietnam/Ho Chi Minh, så hvis i har nogen anbefalinger, så endelig sig til 👌🏼

… og ellers skal i huske at følge mig på mine SoMe’s (Social Media)

Insta: @Rikkemay

SnapChat: Rikkemay2204

FB: The Insider by Rikke May

Kys Kys her fra ‘køjen’ 💋

R

 

4 kommentarer

  • Josefine

    Deres kæmpe indendørs marked i midten af byen (husker ikke navnet…) er en oplevelse værd, dog ikke for at købe noget. Saigon sky Deck hvor du kan se ud over hele byen, tag der op en halv time før solen går ned og se solnedgangen – pretty!! Ved ikke hvor lang tid I har, men en 1-dags tur til Mekong delta eller chu Chi tunnellerne er klart et besøg værd!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke May

      Vi tog hen på marked og var på skybar – vi var der desværre om dagen, så vi fik ikke aften-udsigten med. Men det var stadig, meget flot ; )

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie

    Åh Rikke, har du ikke nogle gode fif til Florida? Jeg skal afsted med en dreng på 4 år og en på 7 måneder, men vil gerne opleve noget som er lige så sjovt for voksne som for børnene.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CRUISING. BEGRÆNSET WIFI - MEN FRI BAR..