1 ÅR SIDEN I DAG // N´AGE AMBASSADØR BILLEDER..

LIVET ER IKKE SOM MAN SER PÅ INSTA // NÅR HJERTET ER TOMT..

Hvis livet altid var så ukompliceret som på dette billede❤

DET ER SJÆLDENT DET SKER men nogle gange sker der ting i mit liv, hvor jeg ikke har rettighed til historien, og det er nok lidt hvor jeg står lige nu. De sidste 2 år har jeg ikke skrevet noget om det, for man kan ikke dele historier om andre, når det ikke er ønsket, eller man ikke ejer den.

Men lige som med min far, hvor jeg delte historien om hans alt for tidlig afgang, så ville det have været mærkeligt hvis jeg ikke havde nævnt det, når han var så stor en del af mit liv. Så kort kan jeg bare fortælle vi lige er landet fra Frankrig, hvor jeg har været de sidste 5 dage.

Jeg springer lige tilbage til sidste uge. Jeg tog på Skanderborg, men jeg havde ikke lyst til at poste noget derfra, da jeg var i et så sort hul i mit liv, jeg ikke følte det var rigtigt at dele jeg var der, selvom jeg har en filosofi om man skal ‘Huske at grine mens man græder’ men vores familie var i kaos, og hjerter var knuste. Men livet er mere end de sociale medier, det har vi nok snart fattet. Det er rent skuespil for galleriet, og den maske kunne jeg faktisk ikke tage på, og så hader jeg skuespil.

Frem til nutid. Bella har mistet sin farmor. Hun sov ind i mandags, og det er mange følelser det sætter i spil. Både nye men jeg kan skrive under på, bestemt også gamle.

Det er ikke mere end 4 mdr ++ siden jeg mistede min far, og jeg kan først NU begynde at trække vejret, og mine tanker er ikke KUN på ham mere. Jeg kan have normale tanker, og en normal hverdag, hvor han popper ind, når mine tanker flakker. Det er en rar måde at leve på. Det er rart ikke at have ondt i maven hele tiden, med onde sommerfugle der flakker rundt.

Så det er sandheden i vores liv. Vi har desværre mistet et meget meget elsket familiemedlem. Sorgen er stor, og nu må vi se om vi kan hele efter 2 så store tab – og prøve at hjælpe Bella igennem, både at have mistet sin morfar og farmor. Det er meget for sådanne en lille bitte pige på 9 år. Der er mange tanker og følelser, og dem må vi prøve at hjælpe hende med.

Sender alle tanker derude, der går igennem det samme som os.

XX
R

 

6 kommentarer

 • Kæmpe kram til jer alle <3 <3 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sender tanker og kram jeres vej <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sødeste Rikke, hvor er jeg ked af at høre om jeres tab. Mange varme tanker og trøstende kram jeres vej ❤️🙏🏼❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Kæmpe kram og tanker herfra❤️❤️❤️
  Det er svært både at rumme sin egen sorg og samtidig hjælpe sit barn med at tackle tabet – har selv været igennem næsten det samme og føler med jer alle. Alt det bedste herfra💕

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, det er jeg virkelig ked af at høre! Håber snart at livet viser jer lidt medgang igen <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • J

  <3 <3 <3 <3 <3 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

1 ÅR SIDEN I DAG // N´AGE AMBASSADØR BILLEDER..