MONDAYS ARE DIRECTED BY MY BOSS..

1 ÅR SIDEN I DAG // N´AGE AMBASSADØR BILLEDER..

MODELLOS BORDELLOS I dag er det 1 år siden vi skød disse smukke billeder, jeg tænker stadig tilbage på den dag, hvor vi havde det sååå sjovt. Aldrig har jeg set så mange ældre nøgne mennesker ; ) Jeg har klart to yndlings fotografer at arbejde med, og den ene er Ditte Capion og så Sisse Langfeldt som har taget disse billeder. De er de bedste piger at arbejde med, så hvis man en dag mangler en super fotograf, så er det dem i skal tage fat i ❤

Et år er gået og så meget er sket. Jeg føler jeg er en helt anden person end hende der er på billederne. Ikke udseendemæssigt, men personligt. Jeg kunne godt bruge at tiden stod stille, og man lige kunne få muligheden for at få en pause.

Der er sikkert flere der sidder derude og tænker at 2018 har været en rigtig bitch. Der er flere der har skrevet til mig på insta, de også har haft et udfordrende år, og der kan jeg jo kun tilslutte mig gruppen må jeg være ærlig og sige.

Jeg har brug for at gå i bjørne hi og så komme frem om 1 års tid når jeg har sovet året væk. Jeg ville ønske der var gode ting i sigte, men det virker det ikke som om, så er det jo bare dejligt man kan kigge på disse billeder jeg lavede med N´age og tænke tilbage på dengang der var en masse sjovt der fyldte ens liv op. Jeg satser på det kommer tilbage, lige nu er det bare ekstra hårdt.

Sender god karma ud til alle der også kæmper, så send lige lidt retur til mig💋

Kys
R

3 kommentarer

 • Anne

  Flotte billeder Rikke!
  Mit hjerte græder for dig og dit savn. Jeg mistede mine forældre med præcis 6 mdr mellemrum da jeg selv lige var fyldt 30. Boede i Kbh og de i Jylland. Det gør noget ved en, når det sker alt for tidligt.
  Min daværende meget meget søde chef hjalp mig en del, han var nogle gange om måneden frivillig på en tlfrådgivning og havde selv været gennem en del. Det vigtigste råd, som jeg stadig må huske, var at “nogle gange skal man man ikke gøre noget ‘fordi’, men på ‘trods af’”, specielt ift sociale, at være sammen med andre, uanset om man føler for det. Men der er jo forskel på en flere dages festival og feks en aften med veninder. Jeg håber du finder den rette beslutning for dig 💚

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Rigtigmeget god karma retur Rikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe
  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MONDAYS ARE DIRECTED BY MY BOSS..