DEN HÅRDE KERNE // FØRSTE SKOLEDAG..

BOG ANBEFALING // AFTER YOU..

DET ER LÆNGE SIDEN jeg har fået læst en bog, jeg har dog prøvet mange gange, og er også begyndt på flere forskellige bøger, som jeg så har glemt både i Danmark og i Singapore (hårdt-expatliv.dk). Men det er bare ikke lykkedes mig, at komme ind i dem, eller mit hovede har ikke været tømt (høhø)  så jeg kunne koncentrerer mig om det 100% – og når jeg ikke kan det, så kan jeg lige så godt give op!

Men da jeg i lufthavnen så at bog nummer 2 efter “ME BEFORE YOU” af Jojo Moyes var kommet, så vidste jeg, den måtte med hjem. Hvis man hverken har læst bogen eller set filme, så er det virkelig en fejl i ens opdragelse, for den er ikke mindre end fantastisk. Det er som sådan en bog skal være, tilpas forudsigelig, og tilpas overraskende. Nu skal det siges, jeg slugte den første bog på min ferie til Egypten på 2 dage (hvilket er hurtigt for mig), da der var sprunget en bombe på en bus, den dag vi landede, og der var flere trusler om terrorangreb, hvilket gjorde, vi ikke måtte forlade vores hotel. Great. Velkommen til kamel land. Men heldigvis havde jeg bogen med i bagagen, og sikkert ingen intentioner om, at få den læst, da vi havde en pige med på 5 som ville i poolen hele tiden. Men faren var sød, og lavede vand aktiviteter med hende, så jeg kunne få læst min bog.

OMG…

Jeg græd en hel dag. Jeg kunne slet ikke glemme, hvor sørgelig den var. I en uge, havde jeg ondt i hjertet, bare ved tanken om den hjerteskærende historie. Det er dén bog, der har ramt mig mest, af alle de bøger jeg har læst♥

Så hvis du skal på ferie, har fået parkeret dine børn i skole, har tidligt weekend eller single uden planer, så smut ned i boghandleren og køb Me Before You – Mig før Dig og derefter After You – Efter Dig..

Lover Dig du ikke bliver skuffet – altså hvis du er til krimi og intellektuelle bøger, så skal du ikke læse den. Den er som et godt afsnit af “Familien fra Bryggen” let spiseligt, og du kan parkerer hjernen lidt, men aktiverer hjertet.

Enjoy!

; )

AFTER YOU♥

2 kommentarer

  • Trine

    Jeg læser både krimier og intellektuelle bøger i stor stil, men nyder i lige så høj grad Jojo Moyes, Marian Keyes osv. Og stortudede også til både Mig før dig og Efter dig 🙂
    Fantastiske hjertevarme bøger..

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke May

      Godt du kan nyde alle slags, jeg er nok mere til erotiske noveller (Hello Mr. Grey) og Kærlighedsromaner.. Krimi skal ses på TV – CSI – for mit vedkommende ; )

      XX
      R

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DEN HÅRDE KERNE // FØRSTE SKOLEDAG..