SINGAPORE MY SINGAPORE..

PINK PANTHER ON FLEAK..

IMG_1452

Igår da jeg var på vej i biografen, gik jeg forbi Grand Hyatt, som jeg altid gør, på mine mange traveture. Men i går stod dette rædsel parkeret på fortovet…fortorvet..!!! aner slet ikke hvordan de har fået bilen derind, for der er ellers lukket af. Men hold nu kæft, hvor er den “ekstrem”..(!)

Så typisk herude at man går “all in” på farver. I vores p-kælder, der har vi 2 mintfarvede lamborghini´s holdende. Jeg er så fascineret over, man vil bruge så mange penge på en bil, og så farve den som om, man er med i en Barbie reklame.. Men det er faktisk kun sådanne nogle biler der holder i vores garage. Man finder ikke en SWIFT eller Skoda. Her der viser man sig rigdom med at eje biler. Flerkoneri er nemlig ikke tilladt ; )

Vi har ikke råd til at have bil her i Singapore, da det simpelthen er for dyrt. Så vi må ty til det offentlige, gå eller når man skal ud, så tager jeg en Uber – og M tager sit elektriske løbehjul jeg har købt til ham. Til at starte med, kørte vi 6-10 gange om dagen med Uber allesammen til sammen. Bella skulle i skole, så det var bare 4 gange på en dag, for jeg skulle jo også retur. 2 gange for M til/fra arbejde – plus når han skulle til møder.. Så vi endte med et ret højt budget på kørsel. Det havde vi simpelthen ikke råd til, når beløbet røg op i 5 gange min husleje, da jeg boede i min (ungpigehybel) 42 kvadrameter lejlighed i Odense/Søndergade. Så ved man, man er på et skråplan. ; )

Tjaaa. De rige har mange glæder og de fattige har mange børn, som min farfar siger ♥

By the way, jeg kan kun anbefale, man går i biffen og ser “How to be Single” den er jo SÅ sjov. Har aldrig grinet så meget, som jeg gjorde igår.

Hvad står weekenden mon på hos Jer? Vi skal have en af M´s ansatte til middag. De har inviterede os to gange hjem til dem, men menuen stod på krokodille den ene gang og kanin den anden.. Begge gange måtte vi rygcrawle ud af tilbuddet, for det vil vi simplethen ikke spise. Plus vi har efterladt Bella´s kanin Fusse hos vores nabo, og hun savner ham ret meget. Så kan vi jo ikke sidde og æde hans Asien familie. Desuden spiser jeg ikke krokodille…Yiiiikes,

Happy Fræk Fredag

XX
R

 

 

4 kommentarer

  • Ida D

    Det kan godt være, at det gør mig til en ond dyrespiser, MEN jeg smagte krokodille (eller måske alligator) sidst jeg var i Brasilien, og det var faktisk virkeligt lækkert!! Så hvis du kan få dig selv til det, og får chancen igen, så kan jeg anbefale at prøve bare en lille bid! (Det var så også paneret, da jeg smagte det, og det hjælper jo på alt. Men konsistensen af kødet var bare rigtig god!)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke May

      Ej er det rigtigt? Så skal jeg prøve det. Gud troede det ville smage som en skosål 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat

    Krokodille smager total godt, det er virkelig laekkert. Det er kanin nu ogsaa, du skal bare lade vaere med at taenke paa det som et kaeledyr.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke May

      Ved ikke om det er muligt, men jeg giver det et forsøg ; )

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SINGAPORE MY SINGAPORE..