PINK PANTHER ON FLEAK..

MEAN BLACK FOX..

FullSizeRender 2

Jeg er nok ikke den eneste expatfamilie/kone/backpacker/forretningsmand/sukker addict som craver lakrids – og ikke bare lakrids, men saltlakrids. Jeg har flere gange kørt til German Market vi har her, for at købe poletter i Gajol pakker – ret ynkelig faktisk, oftes er de udsolgt ; )
Men nu er der håb forude jeg faldt over denne web site MEAN BLACK FOX som er ejet fyr der hedder Alex, han kunne ikke fordrage lakrids and the rest i history HER..

De shipper worldwide og har verdens bedste customerservice. Jeg har delt det i vores Dansk i Singapore gruppe og flere har allerede bestilt nu, lige som mig. Jeg har bestilt (alt for meget) lakrids i alle afskygninger og smag, bare fordi jeg savner det så meget, og vi har det ikke her.

Sidst da vi var hjemme købte jeg for 600 kr blandet lakridser og lakridstyggegummi, og M glemte dem på flyet i Frankfurt da vi skulle mellemlande.. Grrrrr(!)

Nu er jeg sikker på de kommer frem, og jeg glæder mig.

You are welcome.

XX
R

2 kommentarer

  • Rikke

    Og M er stadig i live, fordi ??
    🙂

    Jeg kan leve med at noget han vasker pludselig har en anden farve, og jeg kunne måske endda overleve at han kyssede en anden, men uden lakridser, levede han godt nok livet farligt !!

    Hvis de ikke har lakridser derud, hvad har de så?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Øv, den hjemmeside ville jeg godt have kendt til da jeg boede i Hong Kong sidste år. Hvis jeg fik lyst til lakrids ville jeg ofte tage et smut forbi IKEA, men blev ofte skuffet over at deres lakrids for det meste var af den søde slags.
    Camilla | http://cammi.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PINK PANTHER ON FLEAK..