SORRY NOT SORRY..

KOKS I KULISSEN..

IMG_2031

Sengetøj LINEN ME // Strik H&M

MORNINGS selvom der er varme i hytten, så fryser jeg sgu stadig. Brrrrrrr. Jeg er ikke omstillet til denne kulde – ej hellere mit korpus. Jeg føler mig som en udtørret rosin. Jeg ligner en slange der er ved at skifte ham. Mine neglebånd ser kronisk ulykkelige ud. Mine ben ligner nogle, der ikke har set lotion i et årti. Min hovedbund klør og skaller. Mine hæle ligner 2 dehydreret vandrotter, så her går det sgu meget godt.

M er hjemme, så alt fred og idyl er forsvundet. Der ligger igen kontaktlinsebeholdere på badeværelset. Hans håndbagage står i gangen. Jeg var ved at brække mine ben på hans sko, der stod i gangen. Der er kaffekopper overalt. Resterne fra hans blødkogte æg og knækbrød, står som særgelige rester i køkkenet. Og han har splittet hele stuen ad, da han er ved at samle Bella´s seng. Må nok indrømme, vi skulle have valgt én med mindre dimse dutter. Damn IKEA´s samle selv. (My ass).

Men vi elsker jo hinanden. Dét gør vi. Kærlighed kan jo godt være sporadisk.. (indsæt emoji der kvæler sin kæreste) ♥

Men han har 24 timer tilbage i DK før rejsen går retur til Singapore. 13 timer på skjoldet (aka røven) og direkte på kontoret. Har lidt ondt af ham faktisk. Men sådan er det, at være hardcore business man, så må man sove når man bliver gammel. Han fik lige 9 timer med hans familie og venner igår, og det kan man leve længe på ; )

I aften skal jeg have veninder til hygge. Det var meningen vi skulle ud og spise, men vi har valgt bare at være her, og hygge os. Nogle gange bliver det for hektisk at være i byen, når man gerne vil snakke. Så det bliver i casa “Havnen”.

Hvad skal I mon lave?

XX
R

 

1 kommentar

  • Ditte

    Her er der også en mand der rejser meget. Vi har alle tre været i London i 5 dage. Kom hjem i nat og i dag er manden rejst til Chile på arbejde. God tur siger jeg bare. Godt det ikke er mig…

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SORRY NOT SORRY..