LOVING IT..

HOLD NU KÆFT.. DET ER EN OMMER..!!

IMG_6319
Top H&M // Skirt H&M // Sandals H&M // Bag NEW IN ..

OMG I går havde jeg dinner med Dagmar, som er PR ansvarlig for danske RICE. Vi har fælles veninde, og når man er fynbo begge to, så er man næsten i familie sammen (det er lov) Og åbenbart også dele samme sans for fashion.!!!

Jeg skulle hente hende på hendes hotel kl 18.50 og ud træder hun I samme outfit som mig. Eller jeg ankommer i samme sæt som hende. Det er jo vitterligt tragisk komisk. Heldigvis er vi i Asien, og her, der går hele familien altså i matchy matchy sæt, når det er weekend – da søndag er en stor gå ud dag, i hvert fald på Orchard road hvor vi bor tæt på, så regnes søndag jo også som weekend.

Ned af Orchard Road måtte vi gå, som to “lesbiske twins” hvor alle kiggede.!!! Det er noget af det sjoveste jeg længe har prøvet. Det kommer så ikke til at ske igen, fra nu af, der skriver jeg på forhånd og spørger hvad folk har på ; )

#Sisterfromanothermister

; )

XX
R

3 kommentarer

 • Line Maria

  Ha ha. Dét er sjovt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Ha ha…og som krymmel på toppen matcher din taske, meget kækt snuderne på hendes sko….Ha hahahaha! Hvor er i søde 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone H

  Hi hi hi det er bare ikke altid sjovt. Var til bryllup for nogle år siden. Havde samme kjole på som brudens mor dog i hver vores farve. Hun var tosset….. men hvordan skal man vide det.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOVING IT..