UPDATE // BAAAAAAHHHHHH...

BLUE OBSESSION..

IMG_6181
T-shirt COS // Bukser ZARA // Sko H&M // Taske ISSAC REINA..

LONG WEEKEND Var virkelig tiltrængt. Hold da op, hvor alle fik deres batterier opladet i Bangkok´s vilde pulserende gader og stræder. Vi havde 30 fantastiske timer med vores venner før turen igen gik retur til Singapore.

Vi fik spist de bedste steder, danset til den lyse morgen, siddet i kø i flere timer. Sovet i ske og grint som aldrig før. Lige en weekend i vores ånd. Og bedst af alt. Jeg har fået en ny taske med hjem til samlingen ; )

Jeg kendte ikke mærket ISAAC REINA hvilket er rigtig sært – Men jeg fik den for minus 70% så jeg var top glad, nærmest ligesom jul. Var til et kæmpe SALE hvor de havde alle tænkelig designer brands til en “slik”. M mente dog ikke jeg manglende (endnu) en ny taske. Jeg mente han var helt forkert på den. Og så stoppede den samtale der. Happy wife – happy life. Så luk røven Arvid. ; )

Tilbage til Mandagen – og tilbage til hverdagen. Det er nu også helt okay, når man ved, man rejser til DK den 7 Okt. og er der til den 22. Jeg glæder mig helt vildt. ♥ Skal hjem og runde lægen med Bella, så vi lige kan få en second opinion og få lidt mere ro i maven. Man bliver lidt bekymret her, om de bare prøver at hapse ens penge, med alle de undersøgelser de gerne vil lave. Så nu beder vi om sunde øjne, med de rigtige intentioner.

Har fået mails fra de øverste i sundhedssystemet her i Singapore, hvor de beder om, om de må modtage alle de billeder jeg har taget af Bella, af alle hendes udslet. Jeg har jo taget billeder næsten hver dag, så jeg kunne følge hendes udbrud. Og det er de meget int. i. Måske jeg skulle bede om betaling for dem, så jeg kan tjene mine penge ind igen.. Haha. Ej. Hvis det kan hjælpe andre til, at de kan blive bedre til at genkende denne sygdom, så hjælper jeg gerne til. ♥

Om lidt skal jeg lege expatwife, og deltage i middag med M´s kollega, som er her fra London. Overvejer at opfører mig rigtig pænt og tale som en dannede kvinde. Men lad os nu se, om det ikke bliver for kedeligt. At være korrekt er sgu ikke så sjovt. Ved han håber på det bedste og forventer det værste.

Men heldigvis forsvinder meget af min sarkasme, når man oversætter fra beskidt fynsk humor – som da jeg i tjek-in i Singapore, sagde til tolderen, efter han havde bedt mig om, at tage min kimono af “are you undressing me??”:

1. Han havde ingen humor, trak slet ikke på nogle muskler i ansigtet, og mente slet ikke jeg var sjov.
2. M mente slet slet ikke jeg var sjov – eller passende for den sags skyld. Så døde den ligesom der. Jeg havde dog en fest, og jeg endte ikke i fængsel, og det kan man jo kalde en success weekend. Right?

; )

Dejlig dag fra Singa.

XX
R

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UPDATE // BAAAAAAHHHHHH...