STRIPPER KINDA MOOD ; )

OPSPARING. LOS I LØGENE OG LEOPARD DRONNING..

IMG_3880

Ja, vejret i DK har jo ikke ligefrem været til, at man hoppede rundt i en leo-kimono (LÆS HER). Så den er heftigt blevet brugt ved poolen. Man kan jo ikke valfarte rundt på hotellet, i bar røv, og badetøj. Det er de ikke så vilde med (snerper).. ; )

Dagen i dag er endelig kommet, og vi skal have nøglerne til vores nye lejlighed.. Yaaaaay. Vi har valgt et område der hedder Tanglin – som minder meget om Østerbro´ish. Det er tæt på “strøget” som hedder Orchard Rd. Ikke at man kommer til at være der meget, for det koster en million milliard, alt hvad de sælger. Og med de popcornpenge jeg får, der har jeg kun råd til posen, tingene kommer i… Haha…!

Man fristes til at sige M er en cheapass, men det er han faktisk ikke – dog fortjener han et los i løgene, da han kom med det “gode” forslag” (NOT), at jeg jo kunne lave en opsparing ud af de penge jeg fik (indsæt emoji: der griner og græder på samme tid)..!!
Not gonna happen MAKKER… Jeg er i udlandet, uden veninder (næsten), familie, job etc. Og så skal jeg lave en opsparing????????? Det kan jeg godt afsløre allerede nu, at du kommer til at blive mega skuffet, for alle mine Sing Dollars, de kommer ikke til at brænde i mine lommer – jeg har tænkt mig, at holde hjulene igang herude. Støtte økonomien, som en god borger. ; ) Opsparing my ass.

Nu vil bumbum og jeg gøre noget som ikke koster penge – nemlig hoppe i poolen, iført min nye badedragt (LÆS HER) ♥ Vi ses senere, når jeg tjekker ind.

Kys
R

1 kommentar

  • Haha nej, du skal jo også have noget at lave 😀 Men bliver spændende med lejligheden, håber det bliver som forventet!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STRIPPER KINDA MOOD ; )