Jeg' da ligeglad, jeg' da ligeglad...

SNOW LEOPARD. LAVISH BLUE. CHANELLOS..

KOKOON

BODYSUIT

CHANEL FEETS

HITTINGTHESTREETS

MODSTROM

THESUNISSHINING

CHANELLO SNEAKS

MÒI

THEJACKET

THEBAG REEDKRAKOFF

WALK THE WALK AND TALK THE TALK

Jakke MODSTRÖM // Cardigan MALENE BIRGER // Jumpsuit KOKOON // Top H&M // Sneaks CHANEL // Taske REED KRAKOFF Via COLLAGE THE SHOP // Briller RAYBAN WAYFARER FOLDING // Ørering CHARLOTTE LEBECK // Ring REBEKKA REBEKKA..

Det her er virkelig et outfit at jeg er tosset med. Der var ikke noget der strammede – comfy sneaks. En af mine yndlings tasker. Jeg er ret stor fan af blå lige for tiden. Det er ikke en farve at jeg har bevæget mig ud i før, så meget. Men der er rykket flere og flere ting ind, den seneste tid. ; )
Hvis det ikke var fordi at silke og jeg bare ikke er bedste venner, så havde jeg det på hele tiden. Jeg ved ikke hvad der er med mig – men jeg er SÅ statisk. Det har jeg også brokket mig over herinde før. Men jeg har så mange silkeskjorter hængende, men hver gang at jeg tager dem på, så kryber de til kroppen. I dont like that. Hvis de så ikke bliver statiske når jeg tager dem på – så bliver de det, lige så snart at jeg tager jakke på. Jeg har brugt skyllemiddel. Specielt delikat vaskemiddel. Fryseren. Nusset dem. Talt pænt til dem. Men intet hjælper..!!!!! Crap. Men jeg klarede det igennem dagen, med det her sæt. Det var ikke så slemt. Jeg håber jeg en dag finder den gylden middel vej. For silke er sgu så pænt.!!

Lille fif. Når jeg har sådan en dragt på, af den her slags. Så har jeg altid SPANX på. Det holder på alle de kvindelige former. Jeg synes bare at det er sådan en rar “sikkerhed” for at der ikke er søgang i hele maskineriet. Jeg bær mig selv pænere når jeg har dem her på. Jeg bruger de her til support..!

I dag har jeg fri fra work, så jeg vil bruge timerne fornuftigt.  Der er en masse praktiske ting, der skal ordnes. Håber også på en lille trænings time. Men jeg kan stadig ikke gå normalt siden træning i Lørdags, så ved ikke om ideen er bedre i hovedet, end i praktisk. For jeg ligner seriæst en der har været med i Tour de France. Avs. ; (

 

3 kommentarer

  • Perfekt miks Rikke – Hvor er det lækkert! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

    En kollega har netop i dag givet mig et fif ift elektrisk tøj, nemlig at bruge lagereddike som skyllemiddel. Jeg er umiddelbart lidt skeptisk, men hun påstår at det hverken lugter eller skader tøjet, da eddike er et naturligt produkt. Jeg tænker at det da er et forsøg værd, for der er ikke noget værre end at gå og være elektrisk og give stød dagen lang… Så tippet er hermed givet videre:-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

    Altså Rikke…hvis du vil sælge ud af dine equipmentskjorter har du min mail..:)!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg' da ligeglad, jeg' da ligeglad...