I HEART SINGAPORE..

COMBO OF MY DESIRE..

vscocam-photo-1

MY ♥ Stine A var så sød, at lave min egen combo af halskæden jeg skrev om (HER). Så jeg  valgte versionen Double Tiger Tooth vedhæng i sterling sølv og hvide zirkoner, med sort rhodineret sterling sølv kæde – på tværs typen.

Mine ringe er jo hvidguld, og ærligt jeg kan sgu ikke se forskel på sølv og hvidguld, andet end jeg ved at hvidguld koster en krig. Og nu bliver M sikkert rigtig knotten. Men det kan jeg altså ikke. Så jeg ville gerne have en halskæde der ville passe til mine ringe, og mit Marianne Dulong armbånd.

Jeg kan rigtig godt lide det rå look den har, når den er rhodineret. Så vi blev enig om, at lave en kombination af mine to præferencer. Dette var resultatet. ♥ Jeg har haft den på, siden den blev en del af min samling, og jeg kan allerede mærke, vi bliver meget gode venner. ; )

Hvis man ønsker noget specielt, så er de meget hjælpsomme hos Stine A. Man kan bare give dem et kald, eller tage forbi deres shop i Lyngby.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I HEART SINGAPORE..