SMÅ FØLELSER - UND SO WEITER..

ALL IN ONE OG MEGET MERE – WEBSHOPPEN MED DAGLIGT FASHION FIX..

thefashiondk1

1. ASOS Maxi Kjole // 2. Stine Goya Kepler dress // 3. Stine Goya Pasadena kjole..

SHOPPING Når jeg ankommer til Singapore, så bliver det lidt mere avanceret at shoppe, end det har været, da alt koster lige en knivspids mere, end det gør i Danmark. Zara sender feks. ikke til Singapore – da deres priser ligger på ca 20-25 % mere end i DK. (der passer ordet verdamt ind.)
Det har noget med import/told at gøre, selvom om tekstilerne, jo som oftes bliver lavet i Asien, så bliver det tit sendt til der, hvor firmaet har adresse, og derefter sendt ud derfra. Ikke så teknisk smart, hvis man tænker på logistik og forurening, og tænker lidt med hjertet (og hovedet). Så det ville faktisk være nemmere (for os allesammen), hvis det bare blev sendt direkte fra fabrikken, til butikkerne derude (eller direkte til mig..hø!).

Så det bliver noget af en udfordring, at få nye klæder på mit korpus, end det har været. Det er ikke et land som satser meget på de “små” selvstændige butikker. For dem er det kun ROLEX, Gucci, Chanel, Bottega Veneta etc. der gælder – alt andet er bare fyld i deres glitterverden – Hvor det i Danmark er alt afgørende for vores fashion eksistens. Vi går ikke i design med design på –  Vi vil hellere mixe og matche vores items, og vores stil. Det elsker jeg faktisk, jeg elsker, jeg ikke er låst fast på en bestemt stil, men jeg kan style min egen, og vælge billigt, og style det med noget dyrt.

thefashion2

1. PAYNE dress // 2. ASOS Skater dress // 3. COS Little black dress //

Se alle kjoler HER..

THE FASHION DK Men for sådan en lille dansker som mig, der er shopping in the big world of glam lidt skræmmende, når alt koster en million, milliard – jeg kommer til at savne, at shoppe som de gode gamle dage. Derfor kommer nettet også til, at have en meget større indflydelse, end det har gjort i mit liv før.
Jeg kommer til at shoppe på nettet, sende det til min mor eller veninder, så må de sende det til mig, på min privat adresse derude.

Derfor er jeg yderst glad for thefashion.dk som rummer alle mine favorit websites, som: Asos, Mango, Hennyandmy.dk, VILA, &otherstories, DAY Birger et Mikkelsen etc. Så skal jeg ikke søge rundt på 120 forskellige webshops, det klare siden helt selv. De har mere end 1000  førende mærker, og man kan følge med i, hvilken produkter de førende modemagasiner og bloggere anbefaler og skriver om. Man kan sammenligne priser, størrelser, leveringsomkostninger og returneringsvilkår.
Oprette en prisagent og modtage notifikationer, når et specifikt produkt eller mærke kommer på udsalg. Hvilket kunne ha´hjulpet mig i sådanne nogle situationer.

BEJAZZLED Det er ikke kun textiler man kan søge på, de har også et kæmpe udvalg i smykker og andre accessories. Put a ring on it og meget mere. På min ønskeliste, der har jeg disse 3 jewels – og links er sendt afsted til Mr M, for nogen (moí) har fødselsdag, om lidt under en måned. Og jeg håber på, der falder én af disse ned i min turban ♥ En pige må jo gerne ønske og håbe ; )

smykker

Ring TOM WOOD // Armbånd PØNT Duality // Medallion TOM WOOD

Se alle smykker HER..

Man kan sammenligne det med, når man køber dagligevarer på nettet. Det gør vi jo også fordi vi ikke har “tiden” mere. Vi har alle travlt, og vil gerne gøre det hele på den halve tid. Fordelen her er, her kan du også minimerer tiden på, at søge på nettet. Du har det hele på én site. Du halverer faktisk tiden, og har den halve tid til noget andet. Win Win for alle.

Jeg har lige klikket denne HER hjem fra Asos, den kommer til at passe perfekt, til alle de “kolde” aftener i Singapore, som nok ikke kommer til at ske – men de er til gengæld, meget generøse med deres aircondition, så følelsen af dansk vinter forsvinder ikke helt ; )

Modtag The Fashion´s ultra cool nyhedsmail, næsten som at slå op på i et magasin, bare helt gratis. Tilmeld dig HER.

Lavet i samarbejde med Thefashion.dk

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SMÅ FØLELSER - UND SO WEITER..