LITTLE MISS SUNSHINE..

TIS´KÅNE..

FullSizeRender

 

(Briller Bottega Veneta via Opticzoo.dk)

The best nights are when you´re having to much fun to take pictures.
Sådan har denne forlænget weekend været – bare fantastisk på alle måder. Jeg har grint, jeg har været på veninde sleepover. Jeg har spist rugbrødsmadder hos Eleni. Jeg har lavet blomsterkrans. Jeg har set OB´s junior elite spille fodbold. (troede jeg skulle dø i et splitsekund. smil) Jeg har været halv (okay hel) fuld til en 70 års fødselsdag, og sagt alt for mange upassende ting. Såsom: “I thailand kan kvinderne skrive ens navn, med tis´konen.” Flot. Rigtig flot Rikke. Der sad jeg så og underholdte ét helt bord med min farmor og farfar, og alle deres meget pæne venner.

Riksen is back and here to stay.! Jeg har danset til Mads Langer. Jeg har tisset i bukserne. Jeg har drukket shots (lidt for mange). Jeg har krammet på min bror og haft lidt ondt i hovedet i dag. Men alt i alt. Så har det været den skønneste weekend. ; )

Hvad har i brugt disse dage til?

; )
XX
R

4 kommentarer

  • Mie Holm

    Se det var ny viden det med thai pigerne.. Jeg tror kun jeg ville kunne det hvis det var sammenhængende skrift. Er vist for gammel til at tisse i serier måske fordi jeg er pæredansk

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke May

      Haha. Det er med en kuglepen de gør det (endnu mere klamt) De må lave deres daglige knibeøvelser ; ) Yiiiiks. Fandt så ud af i morges, at M lige har været til et show i Bangkok, for et par dage siden. Endnu mere klammo. Må spritte ham af, når han kommer hjem ; (

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Mie Holm

      Uuffffff da! Tror du skal sætte ham i kanin buret de første 14 dage:-) knibeøvelser.. Ja! Skriver lige når jeg også kan!

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke May

      Mega klammo. Boys will be boys. Nasty ; )

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LITTLE MISS SUNSHINE..