VIND EN NESPRESSO PIXIE CLIPS..

#MITNYEHJEM..

foto[1]

 

(Billedet er taget af Louise Werling fra JasperLiving.com)

Her er lige udsigten fra mit kommende hjem i Singapore. Jo jo.. Såååhh dæææææhh… Der er pt. lidt udfordringer med vejret. Altså ikke på varme skalaen.. For der er 38 grader, og luftfugtigheden er HELT i top.. Dejligt ; (

Men det lyner og tordner, som om der er udbrudt krig i himlen.. Og man kan sige det er en anelse mørkt også.!! Jeg vidste godt vejret selvfølgelig er anderledes, men havde ikke lige tænkt, det var så voldsomt. Så skal jeg altså ikke bo i toppen af en bygning på 55 etage.. Det bliver et nej tak her fra.

M og Jeg har valgt, at tage til Singapore i Juni og finde os et hjem, det andet bliver for stresset, hvis vi skal kigge på 50 boliger, mens Bella er med. Eller det vil sige, jeg tvang ham til at tage med derud, ved at hyle så snotten stod ud af kraniet. Så han forbarmede sig, og bookede igår to billetter. Husfreden er sikret ; )

Så kan I komme med på rejsen derud, for at finde husly – har sagt til hende vores agent, at vi har bestemt ikke noget i mod, at bo på 1 etage og op til 6. Det kunne hun slet ikke forstå, for dem der bor i bunden, det er de fattige.. Haha. Jamen det er helt fint med os.. Stakkels fattige danskere ; )

Nu vil denne fattigrøv hoppe i kludene, for der er pressedag, og jeg skal ud og snuse. ; )

 

 

3 kommentarer

  • Aj, for Fanø Rikke. I skal simpelthen højere op end 6. sal 🙂

    I fortryder det, hvis ikke. Hvis i mod forventning skulle fortryde, så må du godt blame mig.

    Op med jer. Udsigten og luften er meget bedre og heldigvis er der ikke uvejr hver dag.

    :-))))))

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke May

      Men det blæser for meget søde, hvis man kommer højt højt op. Vi ser på det, vi har jo ikke besluttet os. Men 6 etage er da også højt.. OMG ; )

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke - Geneve

    Des højere des bedre er udsigten

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIND EN NESPRESSO PIXIE CLIPS..