CLEAN AIR // FÅ RABAT HOS MALSEN.. ; )

YSL // OMG IM GONNA DIE..

foto 4

Måske ikke helt. Men jeg var lige ved at få hjertestop, da jeg passerede ILLUM i dag, for at hente frokost. WHAT?? SAINT LAURENT… Det er helt tosset, at man kan blive så glad, når man ser en shop åbner. Men jeg kigger jo på ILLUM hver dag, og synes det er blevet SÅ smukt. Men der er ikke noget, jeg ikke har kunne undvære. Indtil nu. SAINT LAURENT (my second child) er jo bare mit mærke. Det kan jeg ikke komme udenom.

Når man snakker om solen, så kommer jeg lige i tanke om, de YSL stilletter, jeg afl. i NYC i Maj 2014 – dem har de sgu da stadig ikke sendt. (Indsæt sur emoji abe, med brækkede ben) hvilket var tæt på, hvad der skete, da jeg havde dem på og læderremmen bare “snappede“, midt på gaden. Det kunne jo ha´gået grueligt galt.. Har desværre fået den dårligste service i deres YSL store, i Soho. Så jeg er da glad for, den åbner i CPH og håber på bedre service ; )

Hvad er Jeres favorit brand?

4 kommentarer

 • hvordan kan du glemme et par YSL stiletter

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Ja det lyder skørt. Men når man har mailet 20 gange og ringet 10 gange, uden YSL vender tilbage.. Ja. Så har jeg lige skudt det ud af hovedet, i vrede ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Man har da heldigvis længe kunne købe Saint Laurent hos Kassandra i Grønnegade. Det er SÅ lækkert – mums:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   I know. Men nu kommer der jo et fuldt udvalg… Optur. ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CLEAN AIR // FÅ RABAT HOS MALSEN.. ; )