TILLYKKE MØGUNGE // TO THE MOON AND BACK..

MY PROTECTION..

foto 3

Min (vores) beskyttelse, når vi rejser, er altid flg. La Roche Posay Anthelios 50+ til Bella. La Roche Posay Anthelios XL SPF 50+ Invisible Nutritive Oil til Mr. M og Jeg. Plus jeg bruger Akademikliniken DAY Maximal Sense til beskyttelse i ansigtet. Jeg kæmper stadig med mine pigmentpletter, så de skal have ekstra care.
Jeg er også ret stor fan af Rudolph Care, men der var ikke mere i tuberne, da vi skulle rejse. Crisis.
Så der er som regel læs på bagagen, når vi skal ha´alt den “beskyttelse” med.) Men skal jo passe på huden. Det fandt jeg selv ud af, og blev mega skræmt. Hvis du ikke har læst mit indlæg om min hudanalyse, hos Akadamikliniken. Så kan du finde det HER.

See Ya.
R

1 kommentar

  • Det ser skønt ud med ferie, trods stormen i har haft..
    Måske du har skrevet om det før uden jeg har set det. Men har du fået en bestemt behandling for pigmentpletter? Jeg har fået nogle små i sommers, samt en meget mørk overlæbe 🙁 det er dog væk nu, men kommer helt sikkert igen når solen skinner. Jeg brugte faktor 50, men det hjalp ikke..

    Så er bare interesseret i at høre hvad der virker og ikke virker 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TILLYKKE MØGUNGE // TO THE MOON AND BACK..