ACNE // ALT GODT FRA HAVET..

RE-POST // HVAD BRUGER JEG..

Der er mange der spørg hvad jeg bruger af make-up til hverdag eller når jeg skal i byen. Så derfor laver jeg lige en re-post på mit beauty indlæg.
Dette er de produkter at jeg har i mine gemmer. De falske vipper bliver altså kun brugt når jeg skal ud. Det er ikke en hverdags ting. Som regel har jeg falske permanent vipper på, som jeg får lavet hos TAKE CARE, som jeg skrev om her… Jeg er stadig mega glad for dem. Der er ingen mascara om morgenen der er bare at krudte kinderne og så er man klar parat til dagens 2 do´s.


1. Pensler til at påføre alle produkter.
2. YSL TOUCHE ÉCLAT Radiant Touch
3. YLS ANTI-CERNES Color 2
4. Mascara fra KORRES
5. Benefit BROWS a-go-go sæt, som jeg bruger til at regne mine bryn op med.
6. CLINIQUE All about eyes concealer color no 3
7. MAC Blush DOLLYMIX
8. MAC Mineralize Skinfinish, SOFT AND GENTLE… Den bruger jeg ovenpå min blush, så den ikke er så hård, men også fin at putte på øjnene som lidt glimmer øjenskygge.
9. JANE IREDALE PURE PRESSED BASE SPF20, Caramel color.
10. Falske vipper fra USA, der er de billigst, 3.99$ her hjemme køber jeg dem tit ved MAC til 99kr
11. DUO adhensive lim, det er det bedste til når man skal putte falske vipper på.

Så i kan godt se at der skal en del til for at få en, en smule party klar 😉 Husk det når i sidder og læser magasiner, man kan ikke se hvor meget airbrush og klemmer der er gemt på modellen, for at få hende til at se perfekt ud. Der er INTET der er som det ser ud.

Hvad bruger i?

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ACNE // ALT GODT FRA HAVET..