WISHLIST // COTTONCANDY..

MAN TROEDE AT MAN KENDTE SIG SELV.. OG BLEV SNYDT // REVEAL IMAGE..!!

Nu er jeg jo ikke bleg for at indrømme at jeg er født i 1982 – og vokset op i 90érne – start 00érne. Og man skal nok ikke være alt for skarp for at finde ud af at de årtier, er de år hvor plastik bryster og solarium var en del af kostpyramiden. Jeg har dog ingen plastik bryster, men jeg har taget SÅ meget solarium at en selv trænet læge, ville have svært ved at få jokket en nål ind i min arm – da den dengang, var lavet af læder.

Man siger jo at alt hvad man gør her i livet, det kommer tilbage tifoldigt. Hvilket jeg i dag har opdaget at det har det minsandten også. Helt glad kom jeg ind til Akademikliniken og vidste at jeg skulle have min hud analyseret – men tænkte ikke mere over det. Det burde jeg nok. For var ærligt chokeret.

20140211-135720.jpg

Her scanner computeren min hud og laver en analyse over hvordan huden ser ud, udenpå og indeni. Det tager 30 sek at foretage den. Den blinker 2 gange, så har den gjort sit arbejde. Det her er så det 1. billede at man ser. Det er ikke så slemt. Nok ikke for jer. Jeg har ikke noget makeup på – så jeg kan godt se allerede på det første billede at min hud ser lidt skadet ud. ; (

20140211-135731.jpg

Billede 2: Her lyver billedet ikke. Alle de mørke pletter er der hvor min hud er beskadiget fra solen ; ( Det er jo virkelig slemt. Jeg har stort set aldrig brugt solcreme. Mente ikke selv jeg behøvede det, da jeg ikke bliver skoldet eller sol skadet. Men jeg har jo ikke kunne se hvad solen har gjort ved min hud, under huden. Man kan se specielt rundt om munden, hvor skadet jeg er. Men det er nok heller ikke det område man lige får puttet solcreme på. Men det er tydeligvis et vigtigt område.

20140211-135740.jpg

Her der viser den de steder, hvor jeg er rigtig sart. Man er altid sart på læberne. De er udsat for alt muligt igennem de 4 årstider, så dem skal man være bedre til at passe på. Og husk ikke og stege med lipgloss på, når man er på solferie. Brug en læbepomade der solbeskyttelse i. Jo højere faktor jo bedre.

20140211-135750.jpgHer er bæstet som forvandler ens engen opfattelse om hvor sund en hud at man har – og jeg må sige at det har været den bedste øjenåbner for mig. Jeg kommer ikke i 1 sek. til at undlade solfaktor 50 på vores ferie til Egypten. Nogle gange skal man bare have det skåret ud i pap, før at man forstår at man skal passe på sig selv. Så husk jer selv og jeres børn når i er på ferie – og også rundt om munden.

Man kan ringe til akademikliniken og bestille sådan en analyse – man kan læse mere om den her.

AKADEMIKLINIKEN..

1 kommentar

  • Sara

    Uha, jeg tog også pænt meget solarie da jeg var yngre, så jeg er sgu ikke sikker på at jeg ville turde tage sådan en test. 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WISHLIST // COTTONCANDY..