LÅGE 24 // ELIZABETH ARDEN FLAWLESS FUTURE..

SÅ KOM DET..

foto 5

Sneen kom til land.. Umiddelbart lige én dag for sent.. Men det er okay, vi kan godt leve med det ; ) Bella (og hendes ven Frederik) var dog lidt bekymret for, om det så ikke kunne blive jul, når det ikke havde sneet. (????) Faktisk et meget dybt spørgsmål, for 2 små voksne, på 6 år. Heldigvis kom både julemanden OG gaverne, så det gav jo sig selv. Det kan faktisk godt blive Jul, selvom det ikke sneer.

Vågnede til det her syn for et par minutter siden.. Måtte lige ud i nattøj og sutsko, for at forene momentet. Som jeg skrev på instagram:

Selvom du har ulovligt el på toppen – Et ekstremt rotteproblem i rørerne. Du koster os en bondegård, hver gang der er noget der skal laves. Du har givet os vand i kælderen – og er en ekstremt dyr dame at bo i.  Så er du sgu meget smuk, når det sneer. ; )
#mitkagehus #hansoggrete

foto 4

Jeg er meget taknemlig for, vores hegn er dobbelt så højt som jeg er. For ellers havde naboerne da fået en “skræmmer” – når de sådan havde set mig, med morgenhår, morgenkåbe og sutsko.. haha. Det var nu mere for deres skyld. Jeg kunne ha´taget op til bageren sådan. For jeg da li´gla´ – Jeg da li´gla´..

Håber I havde den Jul i ønskede Jer, og alle jeres pakker kom frem til juleaften. Min fra Mr. M kom desværre ikke – men så var det godt, jeg havde fundet ét par støvler på tilbud, I Magasin forleden aften. Dem havde jeg pakket ind og skrevet de var fra ham.. Big Surprise.. ; )

Men nu er det jo ikke gaverne i en alder af 30 (2) der tæller. Det er selskabet – og det fejlede intet.

Så tager vi lige en 1st. Juledag, hos M´s onkel og tante i Hvidovre. Så hvis der er nogen af jer der bor der ude. WATCH OUT.. Vi ankommer om ét par timer. ; )

Glædelig 1st. Juledag

XX
R

 

4 kommentarer

  • Denise Amanda Lundstrøm

    Haha, jeg er sikker på du er toplækker selv i sutsko og med morgenhår – gå du roligt til bageren 😉

    Godt det alligevel blev jul selvom sneen var forsinket – håber Bella har tilgivet dig efter dit grineflip over hendes flotte kalenderlys i marcipan (griner stadig) 😀 😀

    Rigtig god første juledag til jer 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine

    Sikke et fint hus, I har 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Suspify

    Wau skønt sted! Super charmerende hus!! Vi kigger selv på hus, syntes det er såå svært. Har både overvejet Vanløse og Hvidovre.. Kan du anbefale et område – ikke for langt fra byen..

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Suspify

    Wau skønt sted! Virkelig charmerende hus! Hvilken by? Vi kigger selv efter hus og syntes det er såå svært at finde det rette. Vi kigger både i Hvidovre og Vanløse men er nysgerrige for ar høre om andre hyggelige områder med unge familier – kan du anbefale områder?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LÅGE 24 // ELIZABETH ARDEN FLAWLESS FUTURE..