DENIM OBSESSION..

POLTERABEND // STRONG WOMAN..

IMG_8974

Jeg sad og kiggede mine billeder igennem og faldt over dette billede, fra da vi holdte min fætters polterabend. Hvor sjovt er det lige. Mig og 8 drenge. Lige i mit es. Ja mange ville nok rynke bryn over at jeg var med den dag. Men jeg er vokset op med drenge hele mit liv og specielt lige de her drenge er mit hjerte meget nært – Jeg har det faktisk bedst med drenge. Ikke at jeg ikke elsker mine pige veninder over alt på jorden, det tror jeg heller ikke nogen af jer er i tvivl over. Men jeg er bare på bølgelængde med dem. Så var der jo det i det at jeg faktisk også planlagde hans polterabend – det syntes min kæreste var lidt sært. Tror han var mest bange for hvad jeg ville finde på af crazy ting. For han vidste godt at den ikke ville gå stille for sig. 😉

Men dagen startede med Gajol shots og morgenmad på et blomsterede tæppe på Amager. (lidt pige er jeg dog) – Derefter gik turen videre til Amager Aktion Park – hvor drengene kørte Gocart, jeg turde ikke være med, pga nakken og resten af det gamle kadaver. Men det var også godt at jeg ikke gjorde det, for jeg skal da lige love for at der blev kørt som om det gjalt liv eller død.
Så blev det bueskydning, som i kan se på billedet. Det var mega hårdt og top svært. Jeg havde så mange blå mærker efter at den snor havde ramt min arm tusinde gange, fordi jeg holdte forkert. Av, altså. Men når man “hænger” med drengene så skal man ikke brokke sig, så er det bare at bide det i sig..
Tilsidst der var der målskydning – det er det samme som paintball bare man skyder efter noget – i stedet for hinanden. Min fætter blev nummer et og min bror 2 og miiiiiig nr 3. Det betød så at Rasmus (bror) fik 6 kugler og jeg fik 3. Derefter skulle vi så skyde efter min fætter som blev til målskive. Jeg ramte ham 2 gange. yeeeaaaahhhh. 😉 Det må ha gjort SÅ ondt. godt det ikke var mig.

Den sidste ting vi skulle var at min fætter skulle prøve Bungy jump. Han havde faktisk frabedt sig det, da han var ekstremt bange for at dø. Men i´m so sorry. Det er der bare ikke noget at gøre ved. Så det havde jeg arrangeret og han gjorde det også. Han var mega cool. Han sagde ikke en lyd da han hoppede ned. Det var så sjovt at se ham i ansigtet da han kom ned på jorden. Tror stadig det hop sidder lidt i ham. Men så har han overvundet sig selv. Det er da vigtigt at skubbe grænser her i livet. (tror hans kone var glad for at han kom hjem i et stykke) hvilket jeg egentlig også satte lidt pris på, selv.

Så gik turen til min ven Jacob´s aka Jagger aka Tossen (det kalder drengene ham, ved stadig ikke hvorfor) Lejlighed på amager. hvor det var meningen at vi bare lige skulle være der et par timer, inden vi skulle ud og spise og i byen. Men vi hyggede os så meget at middagen blev sløjfet og pengene blev brugt på mere at drikke og familie pizzaer. Så da klokken var 23.30 røg vi ind til byen og på min udskrift fra banken kan jeg se at vi har været på Alpehytten og et par steder mere. Jeg ved bare at jeg ud fra min taxabon var hjemme 04.15 Zzzzzzzz… Men min bror og dem var først hjemme kl 9.00 de havde spist morgenmad og drukket øl nede ved havnen. Men dagen var bare præcis som den skulle være. Alle havde hygget sig top meget og de var meget imponeret over min planlægning… Wheeeeee… Så næste gang må jeg gerne komme med. Optur.

😉

Outfit Pants ZARA // Top H&M // Shoes VANS X KENZO

3 kommentarer

  • michelle

    Lyder som en fantastisk dag. Jeg er på linie med dig. Er også vokset op med drenge, og synes, de er noget sjovere. Lidt piget er man dog alligevel, så hvor er din top fra?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • The Insider

      hahah. toppen er 49 kr´s sag fra H&M 😉 Den er meget fin – bare alm bryder ryg og i bomuld. Så intet fancy 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Heidi

    Lyder som en mega fed dag, sådan en polterabend vil jeg også have (hvis jeg nogensinde bliver gift) hihi. Alt det med ansigtmasker og makeup kan jeg godt undvære lige den dag. Der må gerne være lidt aktion på drengen. Uhh skidt man først ved hvor man har været, når man tjekker dankort udskriften griner.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DENIM OBSESSION..