KEEPING IT COOL // T.I.S..

BUMBAG. SVANE STRIK OG EN SURE KÆLLING.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg er sådan rigtig tvær i dag. Gammel sur, og helt umulig at arbejde sammen med. Der er egentlig ingen grund til det, andet end vores rengøringsdame er på ferie i 5 uger, så Mr M og jeg, skændes en hel del. Eller det vil sige, jeg skændes med ham, han kunne ikke drømme om at skændes med mig. (fordi jeg er så verbal stærk) Ej. Det passer ikke. Men det er bare ikke i hans natur, at råbe af nogen.
Synd for ham, han har fundet mig. For det er helt klart i min natur. Jeg er sådan en rigtig heks. En heks der burde flyve tilbage til bloksbjerg. Specielt når jeg har gæster fra rødby.
Jeg tog mig selv i, at råbe af en lastbil idag, på vores vej. Svinge truende med min knytnæve, og råbe skældsord efter ham. Som om, han kunne høre det. Men han kørte som død og helvede – og der leger altså børn, på vores vej. Jeg bliver da pisse bange for, der er nogen der løber ud på vejen, efter en bold.
Jeg priser mig lykkelig, for han ikke stoppede. For det havde været synd for ham selv. For et par uger siden, var jeg ved at få en på hovedet, da jeg gæstede Amager, med mit gode humør. Det er dog en anden historie, den skal i nok få. Men jeg kan sige, at den indeholder både steroider, lille mand og trusler om tæv. Denne gang var det dog ikke mig, der sendte gloser igennem luften. Det var ham. Det tror jeg han fortrød, noget så grusomt. ; )

Nå. Anynoodle. Om lidt skal jeg spise biksemad. Så bliver jeg sgu nok god igen. Ellers må jeg gå i seng, og se FRIENDS. Det plejer at virker ; )

Strik WON HUNDRED // Bukser NOISE MAY // Skjorte VERO MODA // Bumbag MARKBERG..

Dejlig aften. Jeg hopper i nattøjet, og æder en plade chokolade.

Kys

R

11 kommentarer

 • Hold kæft hvor jeg dog elsker den måde du skriver på 🙂 haha besøge fra rødby 🙂 ja der er jeg godt nok en heks men jeg råber kun af min stakkels børn og man..ikke af fremmed hihi du er så grineren.. glæder mig til at møde dig imorgen til brunch 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   ; ) glad for jeg kan underholde, på sådan en sur og tvær dag. Ej det går bedre i dag ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gry

  Shit, jeg har det på samme måde idag! men det havde jeg faktisk også igår! øv, hvad mon i luften ? Kys til dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • dina

  Op med håret Rikkeiiiii

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   haha. Hvis det kommer mere op, så ryger det af. ; ) Det eneste jeg kan overskue er en knold. En fedtet en af slagsen ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Jeg er så meget fan af dig 😀 Elsker din måde at skrive på. Og bare rolig du er ikke alene om dine opråb – jeg taler også som en havnearbejder. Hehe

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Du er absolut ikke den eneste der har været lidt muggen i dag – i mit tilfælde skyldes det dog mangel på søvn de sidste par dage. Øv!
  Til gengæld kan jeg trøste med at du ser hammer godt ud. Synes den strik er noget så fin! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Det er jo forfærdeligt. Jeg har bare været så pisse sur. Det går jo ud over alle. HAHA! Tror heller jeg må sige “undskyld” til alle dem jeg har snerret af ; ) It´s gonna be alot. #sorry.

   Dejlig dag
   ; )

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] look jeg går efter – haha Men når det billede er forsvundet, tænker jeg mere et look som Rikke’s lige her, det er et cool bumbag look! Det er sådan, jeg vil gå foråret og sommeren i møde. Specielt […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KEEPING IT COOL // T.I.S..