KOLLEKTIONS & LAGERSALG..

STRIK HUE & RØDE LÆBER..

HAPPY HALLOWEEN allesamme. Mon lige jeg havde en datter i morges der havde glædet sig til at det var Halloween. Hvor glæden kom fra det har jeg endnu ikke helt forstået. Men begejstringen den var der ihvertfald – så den skal man ikke tage fra hende. Jeg har lovet hende at finde noget pynt at vi kan pynte op med idag, men jeg syntes ikke rigtig at jeg kan finde noget. Desværre? Måske jeg er for sent på den, who knows. Vi må prøve Fætter BR senere. Muuuuhaaahaaaahaaaaa.

Jeg er ærligt nok det mest forfrosne væsen der findes i denne verden. Ikke så meget på mit korpus (JO… vil min kæreste mene) men mest på mine ører. Jeg kan få ondt i ørerne selv når det er varmt. Så jeg skal passe rigtig godt på dem og sørge for at de bliver holdt varme.
Hele dagen i Göteborg forleden dag, der havde jeg den på. Der var det jo også “regn storm” på den onde måde. Så selv om jeg ville, så kunne jeg ikke tage min hue af, for lignede en druknet mus. Men så er det heldigt at den er så blød og smuk 😉

Huen er fra Toogoodtobebasics.com nye kollektion og den har siddet på mig siden jeg fik den. Jeg har ærligt ikke fået taget så mange outfit billeder den seneste måned. Om morgenen der har vi travlt og kl 17.00 er det for tusmørkt. Men nåede at få taget de her. The red lips are back in town.

TGTBB CASHMERE

NEW LOVE

HAPPY HALLOWEEN

STRIK

SMILE ITS HALLOWEEN

RELAXE

Find Magic Maggie her..

18 kommentarer

 • Ditte

  Shit du er lækker, Riksen! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva E

  Så fin du & Maggie er sammen 😉 Hvor er den læx cardi fra??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hvor er t-shirten fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er helt vild med dine røde negle (som du jo sporter til perfektion). Har du egentlig lavet en indlæg med dine favoritter blandt de røde neglelakker?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Ja men det er lang tid siden. Min røde farve nu er jo DEPEND DIY – det elsker jeg 😉

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Er det det der hjemmegjorte gellack? Overvejet at ønske mig det i julegave!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Ja det er det, det er det bedste at jeg nogensinde har prøvet. jeg er SÅ vild med det 😉

   Det kan du sagtens gøre – det er et hit. Mener det koster 380kr.

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Wow, du ser godt ud! Sort og røde negle og læber. Det ser så vildt flot ud sammen selvom det er enkelt. Sådan!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Tak Louise.

   Det er også min signatur farve 😉

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise JC

  Årh Rikke – så smuk du er!
  Efter/vinter klæder dig bare 🙂

  pssst hvilken størrelse har du cardiganen i?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Tak søde Louise.

   Jeg har den i en str. Small – men den er ikke lille i str. Så det er alt efter hvilket look man ønsker sig 😉

   Dejlig Fredag.
   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth Mikkelsen

  Sad os skulle lige til at klikke huen hjem… Men så skal man vælge størrelse??!
  Hvilken størrelse er din hue? Den er nemlig helt perfekt ud i størrelsen 😉
  Looket er btw sååå fint!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Hej Lisbeth.

   Huen skal du tage i den mindste str. den giver sig lidt 😉

   Kh
   Rikke

   BTW. Tak for dine søde ord. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KOLLEKTIONS & LAGERSALG..