SPONSORERET VIDEO - VIND 2 BILLETTER TIL SINGAPORE // FLYV MED SINGAPORE AIRLINES..

THE ONE THAT GOT AWAY // DEN FLOTTESTE STRIK..

zara-knit

BABY IT´S COLD OUTSIDE Dette cruise, har været noget af en kold oplevelse for os, som til dagligt bor i Asien. Eller det vil sige, det har faktisk også været rigtig køligt, for resten af min familie. Derfor ville det have været en rigtig god ide, hvis jeg havde købt den grønne strik jeg fandt i ZARA i Saigon, men da jeg stod der i 34 grader, havde jeg ikke den vildeste fantasi om, jeg ville få brug for den. Og da min svigerinde sagde ‘har du virkelig brug for den Rikke’, så blev jeg stresset og helt i tvivl, for måske havde hun ret – måske havde jeg ikke brug for den.. Har flere gange bandet over hendes meget praktiske måde at shoppe på, og har truet med, at sende hende tilbage til Saigon, så jeg kan få min damn strik.
Lesson learned. Aldrig lad andre ødelægge din shopping trang – og lyt aldrig til Tante V i stressede situationer ; )
Jeg skal så meget upgrade min ‘vinter’ garderobe i Singapore, så jeg er klædt på til alt slags vejr. Jeg starter lige her, med denne grønne skønhed af en ‘oversized’ strik, find hende lige HER ❤️
; )

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SPONSORERET VIDEO - VIND 2 BILLETTER TIL SINGAPORE // FLYV MED SINGAPORE AIRLINES..