ULD X ULD

INFO // H&M STRIK..

MOHAIR

Flere spørg til denne strik så her er info på den. Strikken hedder MOHAIR BLEND den er fra TREND kollektionen. Den koster 499 ,- Jeg købte den i Torsdags I FIELDS. Den er ikke på nettet så jeg kan ikke linke til den. Desværre. Man skal ikke være “sart sart” overfor uld – for den er ikke 100& blød i kvaliteten. Jeg har taget den i en str. small. Den er oversize i modellen – men jeg ville ikke vælge den i en mindre str. Jeg kan rigtig godt lide looket på den. Den bliver god når vi rigtigt går vinteren i møde 😉

3 kommentarer

 • Heidi

  Den har den smukkeste farve, og ser dejlig ud. Men jeg er overhysterisk når det gælder uld, så det er no go her. :O( Men du ser skøn ud i den :O)

  /H

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak for svar! Jeg må lige holde øje med H&M, for sådan en grå, basic, varm sweater er jo nærmest et must til vinter 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den ser super lækker ud, men nok ikke lige mig, hvis den kradser en smule 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ULD X ULD